iyi kanka daha ne olsunİşlemcim GTA 5 DE her şey EN YÜKSEK AYARLARDA 1080P DE MAX 48 DERECEYİ GÖRÜYOR İŞLEMCİ R5 5600 SIVI SOĞUTMA 240MM COGUAR SİZCE NORMALMİ ?
KASAMIN İÇİDE BÖYLE
Normal.hatta düşük ben benim yadigar HP ile Minecraft ta 98 dereceyi gördümİşlemcim GTA 5 DE her şey EN YÜKSEK AYARLARDA 1080P DE MAX 48 DERECEYİ GÖRÜYOR İŞLEMCİ R5 5600 SIVI SOĞUTMA 240MM COGUAR SİZCE NORMALMİ ?
KASAMIN İÇİDE BÖYLE
az önce yaptım dediğin uygulamayı maximum 53 dereceyi gördümGTA 5 o işlemciyi tam yük altına sokmaz. Gerçek bir test yapmak istiyorsan Prime95 deneyebilirsin. İşlemcinin sınırlarını zorlar ve tam yük altında ne kadar ısındığını görebilirsin.
sakin hocam normalİşlemcim GTA 5 DE her şey EN YÜKSEK AYARLARDA 1080P DE MAX 48 DERECEYİ GÖRÜYOR İŞLEMCİ R5 5600 SIVI SOĞUTMA 240MM COGUAR SİZCE NORMALMİ ?
KASAMIN İÇİDE BÖYLE
İşlemci %100 yük altına girdiyse ve en fazla bu sıcaklığı gördüyse fazlasıyla iyi. 80-85'in üzerine çıkmadığı sürece endişelenmeye gerek yok, senin bu değerlerle alakan bile yok zaten.az önce yaptım dediğin uygulamayı maximum 53 dereceyi gördüm
İşlemci kac ghz kaç volt çalışıyor ? Ne kadar watt çekiyor HwMonitör den baksanıza.az önce yaptım dediğin uygulamayı maximum 53 dereceyi gördüm
İşlemci kac ghz kaç volt çalışıyor ? Ne kadar watt çekiyor HwMonitör den baksanıza.
Prime 95 te 53 derece çok iyi