Çalışmayabilir sanırım, ama denemenizde fayda var.param güvende ile 1000 TL ye 2.el 3100 aldım .afedersiniz satan andaval işlemciyi fandan ayırma gereksinimi bile duymamış ve bu şekilde yollamış.ve 2 pin yamulmuş.düzelteyim derken iyici kötü oldu.2 pinin olmaması ne gibi sorun yaratır acaba??
Islemci ya çalışmaz yada ara sıra pc kapanma sorunlari mavi ekran vs. Olabilirparam güvende ile 1000 TL ye 2.el 3100 aldım .afedersiniz satan andaval işlemciyi fandan ayırma gereksinimi bile duymamış ve bu şekilde yollamış.ve 2 pin yamulmuş.düzelteyim derken iyici kötü oldu.2 pinin olmaması ne gibi sorun yaratır acaba??
sanırım lehimle tamir ediliyor ama çok ince bi işlem gerektiriyo bilindik bi bilgisayarcıya götürmeni öneririmparam güvende ile 1000 TL ye 2.el 3100 aldım .afedersiniz satan andaval işlemciyi fandan ayırma gereksinimi bile duymamış ve bu şekilde yollamış.ve 2 pin yamulmuş.düzelteyim derken iyici kötü oldu.2 pinin olmaması ne gibi sorun yaratır acaba??
Param güvende ile aldıysan iade edebilirsin diye biliyorum sahibinden ile iletişime geç.param güvende ile 1000 TL ye 2.el 3100 aldım .afedersiniz satan andaval işlemciyi fandan ayırma gereksinimi bile duymamış ve bu şekilde yollamış.ve 2 pin yamulmuş.düzelteyim derken iyici kötü oldu.2 pinin olmaması ne gibi sorun yaratır acaba??
Hocam siz kırmışsınız, satan kişi değil.iade edicem uğraşamam allaha havale ediyorum inşallah param güvende paparaya iade yapar.
kankam ben kırmadım 2 pin sağa yatıktı tırnağımla çok yavaş kendime doğru çekeyim dedim zaten sağ sol yapılmış belli zayıflamış pinler.şimdi neredeyse kırılcak seviyede kırılmadı ama.Hocam siz kırmışsınız, satan kişi değil.
ilerde kırılacağı belli olduğu için kırıldı diye açtım konuyuHocam siz kırmışsınız, satan kişi değil.