Pccide takildi istemiyorum cok bi fark olurmuÖnden gelen hava akışını çekip arkaya üflemeli yanlış görmüyorsam diğer tarafa takılmalıydı. Eğer çıkarmak istemiyorsan böylede kullanabilirsin.
Aslinda bunu cikarip takabilirim basitmisde termar macun daha yeni sürdük islemciyle birlikte gelicek bide elimde kalir die ellemiyomÖnden gelen hava akışını çekip arkaya üflemeli yanlış görmüyorsam diğer tarafa takılmalıydı. Eğer çıkarmak istemiyorsan böylede kullanabilirsin.
Ufak bir fark olacaktır gerek yok o zaman kalsın istemiyorsan.Pccide takildi istemiyorum cok bi fark olurmu
Teşekkür ederim reisUfak bir fark olacaktır gerek yok o zaman kalsın istemiyorsan.
Bir şey olmaz yani.
Stok fan gibi isinmaz insallahUfak bir fark olacaktır gerek yok o zaman kalsın istemiyorsan.
Bir şey olmaz yani.
Stok fan gibi bir ısı olmayacaktır 70 leri görürsün max. O da güzel değer denebilir.Teşekkür ederim reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fan gibi isinmaz insallah
Evet basit ama termal macunu yeni sürdüğüm ama şak diye gelicek işlemci 1 ay sonra falan düzelticemfanı çıkartıp diğer tarafa takmak zor olmaz ya hem ısı olarak daha etkili daha soğuk çalışır işlemci
fanın tutturduğun demiri çıkart fanı diğer tarafa tak komple bloğu kladırmana gerek yok
Bende ayna yoktu altına takmak için 2 saat onu aradık vallafanı çıkartıp diğer tarafa takmak zor olmaz ya hem ısı olarak daha etkili daha soğuk çalışır işlemci
fanın tutturduğun demiri çıkart fanı diğer tarafa tak komple bloğu kladırmana gerek yok
usta tamam da şey diyorum işlemci soğutucu blok ile fan ı 2 ayrı parça değil mi birleşik mi geliyor fanı o taraftan çıkart diğer tarafa tak ne termal macunla işin var ne başka bir şey ile blok olduğu yerde dursun fanın yerini değiştirEvet basit ama termal macunu yeni sürdüğüm ama şak diye gelicek işlemci 1 ay sonra falan düzelticem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende ayna yoktu altına takmak için 2 saat onu aradık valla
Katılıyorum kule tiplerinkiler ayrı oluyor.usta tamam da şey diyorum işlemci soğutucu blok ile fan ı 2 ayrı parça değil mi birleşik mi geliyor fanı o taraftan çıkart diğer tarafa tak ne termal macunla işin var ne başka bir şey ile blok olduğu yerde dursun fanın yerini değiştir
Metal mandalları kaldır sonra yönünü hiç bozmadan fanı sağ tarafa al sonra o demir mantalı fandan ayır demir mandalı fanın sağ tarafındaki boşluktan geçir sonra sol tarafa doğru mandallarla fanı sabitle ama böyle kullansanda pek sorun olmaz belki sağ tarafta bir şeye falan temas ediyordur ondan böyle takmıştırSnowman m200 5500 e takildi dogru tarafami takildi yoksa hava performansini bozuyomu
yok m200 küçücük bir şey temas etmiyordur klasik mahalle bilgisayarcısı işteMetal mandalları kaldır sonra yönünü hiç bozmadan fanı sağ tarafa al sonra o demir mantalı fandan ayır demir mandalı fanın sağ tarafındaki boşluktan geçir sonra sol tarafa doğru mandallarla fanı sabitle ama böyle kullansanda pek sorun olmaz belki sağ tarafta bir şeye falan temas ediyordur ondan böyle takmıştır