İşlemciyi Cikartirken bir pini sokette kaldı

Ya daha önceden kopmustu fakat yapıldı bir kez. Pin kopsa da tamir yapılıyor o sorun deil. Zaten 5800x e gectim fakat suan bunu takamiyorum orda pin oldugu icin, foto ekliyim.
Sol üstte sari sekilde gorebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet tabi ki
Görüntü çok kaltesiz bir şey görünmüyor.

Ekler

• Screenshot_2021-04-03-13-04-29-994_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-04-03-13-04-29-994_com.whatsapp.jpg
    723.1 KB · Hit: 56
Arkadaşlar 5600x islemcimi cikarirken bir pini sokette kaldı. Ben de yeni bi islemci almistim tam kendime. Onu takacakken farkettim, o ufacik seyi ordan nasıl cikarabilirim.
bak şuan selası okunuyor işlemcinin

Aynen öyle o pin, evdeki en kalitleli telefonla bu kadar gencler. Sizce onu ordan nasil cikarabilirim

cımbız deneyin

Aynen öyle o pin, evdeki en kalitleli telefonla bu kadar gencler. Sizce onu ordan nasil cikarabilirim
Evde elektrikli silikon tabancası var mı? Var ise silikonu pinin üstüne bastır ve pine yapışana kadar erit. Ardından pine yapışan silikonu çek. Pin de onunla birlikte gelir belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cımbız deneyin
Foto da cımbızın girmeyeceği belli dostum.

Evde elektrikli silikon tabancası var mı? Var ise silikonu pinin üstüne bastır ve pine yapışana kadar erit. Ardından pine yapışan silikonu çek. Pin de onunla birlikte gelir belki.
ama sonra lehim zorlaşmaz mı

Dikkatli bir şekilde meyve suyu pipetini ısıt ustüne bastır çek. Bunu yaparken soketin kilidinin açık olmasına dikkat et.

Süpürge ile çekmeyi de deneyebilirsin.

Not: Daha önce iki yöntemi de denedim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri