Neler Yeni

İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRDİM PC DONUYOR PSU DÜŞÜKLÜĞÜNDEN Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
ARKADAŞLAR İNTEL CORE 2DUO E7500 VARDI XEON X5460 TAKTIM PC YŞ AÇINCA WİNDOWS GELİYOR FAKAT MOUSE İLE BAŞLATA TIKLAYINCA DONUYOR VEYA BAŞKA BİR YERE
ASUS P5G41T-MLX ZOTAC GTX 760 4GB VAR PSU HUNTKEY 350 W
Mesaj otomatik birleştirildi:

CAPS DAN DOLAYI KB UNUTTUM . FORMATLAYACAĞIM AMA BEN GİNEDE Bİ TAYFAYA SORAYIM DEDİM.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
ARKADAŞLAR İNTEL CORE 2DUO E7500 VARDI XEON X5460 TAKTIM PC YŞ AÇINCA WİNDOWS GELİYOR FAKAT MOUSE İLE BAŞLATA TIKLAYINCA DONUYOR VEYA BAŞKA BİR YERE
ASUS P5G41T-MLX ZOTAC GTX 760 4GB VAR PSU HUNTKEY 350 W

CAPS DAN DOLAYI KB UNUTTUM . FORMATLAYACAĞIM AMA BEN GİNEDE Bİ TAYFAYA SORAYIM DEDİM.
BIOS mod indirip günçellediniz mi?

Boris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barış
Görev yöneticisinden hdd kullanımına bakın yüzde yüz ise boş iken hddnizde sıkıntı vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS mod indirip günçellediniz mi?
TABİ Kİ ÖNCEDEN ÇALIŞMIYORDU DAHA DOĞRUSU İŞLEMCİ İLK BANA GELDİĞİNİ ALİ EXPRESSTEN BEN ARKASINDA BİR TANE JİLATİN VARDI ONU ÇIKARDIM KORUMA JİLATİNİ SANIP 2-3 GÜN BAYAĞI ARAŞTIRDIM VE SONRADAN ONUN MODLAMA STİCKERİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YENİSİNİ ALDIM ÇALIŞTI FAKAT ŞİMDİ DE BÖYLE OLUYOR . FORMATLASAM GEÇER Mİ

Görev yöneticisinden hdd kullanımına bakın yüzde yüz ise boş iken hddnizde sıkıntı vardır
ÖNCE Bİ GÖREV YÖNETİCİSİNE GİREBİLİYOR MUSUN DİYE BİR SOR BAKAM ESKİ İŞLEMCİ TAKILIYKEN BÖYLE OLMUYOR DU TEŞŞEKKÜRLER

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
TABİ Kİ ÖNCEDEN ÇALIŞMIYORDU DAHA DOĞRUSU İŞLEMCİ İLK BANA GELDİĞİNİ ALİ EXPRESSTEN BEN ARKASINDA BİR TANE JİLATİN VARDI ONU ÇIKARDIM KORUMA JİLATİNİ SANIP 2-3 GÜN BAYAĞI ARAŞTIRDIM VE SONRADAN ONUN MODLAMA STİCKERİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YENİSİNİ ALDIM ÇALIŞTI FAKAT ŞİMDİ DE BÖYLE OLUYOR . FORMATLASAM GEÇER Mİ

ÖNCE Bİ GÖREV YÖNETİCİSİNE GİREBİLİYOR MUSUN DİYE BİR SOR BAKAM ESKİ İŞLEMCİ TAKILIYKEN BÖYLE OLMUYOR DU TEŞŞEKKÜRLER
Büyük harfle yazmayın!

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.

BİOS'dan saat hızı kısmayı deneyin, bios'dayken sıçaklıklara bakabilir misiniz?
Benim dediğim PÇ'e indirip bios'a girerek günçellemek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİOS'dan saat hızı kısmayı deneyin, bios'dayken sıçaklıklara bakabilir misiniz?
Benim dediğim PÇ'e indirip bios'a girerek günçellemek.
EVET YAPTIM AMA SABİTLEMEYİ BİLMİYORUM 35 DERECE DA YT KANALINDA 70 TL YE SATILAN KULE TİPİ SOĞUTUCU VAR

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
EVET YAPTIM AMA SABİTLEMEYİ BİLMİYORUM 35 DERECE DA YT KANALINDA 70 TL YE SATILAN KULE TİPİ SOĞUTUCU VAR
Formatlamayı deneyebilirsiniz ama düzeleçeği konusunda garanti veremem.
BİOS'dan hız düşürerek belki çözülebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
Formatlamayı deneyebilirsiniz ama düzeleçeği konusunda garanti veremem.
BİOS'dan hız düşürerek belki çözülebilir.
PEKİ NASIL DÜŞÜREBİLİRİM PSU İLE BİR ALAKASI OLABİLİR Mİ

Top Bottom