Neler Yeni

işletme okumak mı yazılımcı mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
sizce hangini okumak daha mantıklı iş konusunda olsun maaş da felan ?

yazılım okudum için şuan lisede biraz yazılımcı olmak isitoyrum ama ünide farklı bir bölüm seçme felan varya orda işletme seçebilirim

annem 2 sini bir arada okuya bilirsin dedi birini açıktan mı ne dedi çok anlamadım ama sizce

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

yazılım okudum için şuan lisede biraz yazılımcı olmak isitoyrum ama ünide farklı bir bölüm seçme felan varya orda işletme seçebilirim

annem 2 sini bir arada okuya bilirsin dedi birini açıktan mı ne dedi çok anlamadım ama sizce
İkisi içinde iş bulabilmek için çok iyi üniversitelerde okumak gerekiyor. Yazılım bir tık daha önü açık bir bölüm gibi. Tabi ki iyi bir üniversite olursa işletme de olabilir. Ama önemli olan kendini geliştirebilmek. Hangisi sana daha yakın geliyorsa ve hangisinde kendini daha fazla geliştirebileceğine inanıyorsan o mesleği seç.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım oku ülkeden kaç mission completed
ailem burda ailemi bırakamam :) benim için önemliler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi içinde iş bulabilmek için çok iyi üniversitelerde okumak gerekiyor. Yazılım bir tık daha önü açık bir bölüm gibi. Tabi ki iyi bir üniversite olursa işletme de olabilir. Ama önemli olan kendini geliştirebilmek. Hangisi sana daha yakın geliyorsa ve hangisinde kendini daha fazla geliştirebileceğine inanıyorsan o mesleği seç.
peki ya 2sini de okumak mesela duyuyorum farklı farklı bölüm okuyup bitiren insanlar var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
ailem burda ailemi bırakamam :) benim için önemliler

peki ya 2sini de okumak mesela duyuyorum farklı farklı bölüm okuyup bitiren insanlar var
Hocam çok zor bee. Derslerle kafayı sıyırırsın. Bir de o her bölümde ve üniversitede olmuyor. Birbiriyle alakalı bölümlerde oluyor. Buna da ÇAP (çift anadal programı) deniyor. Mesela ben özel eğitim öğretmenliği okuyorum. Üniversitem de imkan varsa buna en yakın meslekler olan sınıf öğretmenliği veya okul öncesi öğretmenliğini okuyabiliyorum. Böyle.

Phenoma

80+ Silver
Ben olsam yazılım okurdum.
İş imkanı git gide artıyor. Yurt dışı şansı da var hem 🤌🤌

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Yazılım ve İşletmeyi mi karşılaştırdın? :D
Tabii ki Yazılım.

Fornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet ŞEN
En yapabileceğin bölüm hangisi ise onu oku. Yazılımı 1000 defa anlatsan da anlamayan arkadaşlarım var idi yazılımı bıraktılar. Genelde parası çok olan yere bakılıyor farkettiğime göre. En anladığın en mantıklı bulduğun bölüme gitmelisin.
Tutku için çalışan insan, para için çalışan insandan zengindir.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

yazılım iyi öğrenirsen iyi tecrüben olursa iş bulman çok kolay olacaktır

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
En yapabileceğin bölüm hangisi ise onu oku. Yazılımı 1000 defa anlatsan da anlamayan arkadaşlarım var idi yazılımı bıraktılar. Genelde parası çok olan yere bakılıyor farkettiğime göre. En anladığın en mantıklı bulduğun bölüme gitmelisin.
Sondaki söz harikaydı.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
Yazılım ve İşletmeyi mi karşılaştırdın? :D
Tabii ki Yazılım.
karşılaştırma yapmadım ki

knk orasını biliyorum işletme kafası var beende o tarafıda seviyorum iki mesleğide çok severek yapabilceğimi düşünüyorum çünkü sevdiğim şeyler ama karar veremedim işte yazılım okuyucam heralde ilerde kendi işimi kurmak istiyorum ama hangi ney üzerine kurcamı daha düşünmedim biraz araştırma içerisindeyim açıkcası

veya
sadece bir maaşa bağlı kalmak istemiyorum farklı birşeylerde yapmak istiyorum

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ben olsam yazılım okumam. Yazılımı okumayanda yazılımcı olabiliyor. Başka bir bölüm okuyarak kendine başka şeylerde katabilirsin.
Örneğin mekatronik veya elektrik-elektronik okuyarak kendini donanımlarda da geliştirirebilirsin. Sonra istersen evde yazılım öğrenerek alaylı yazılımcı olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,422
Üyeler
168,627
Son üye
jackgrane
Top Bottom