İsmail Kartal devam etmeli

Çöp demem ben rossi bile demedim :)
Djiku aldırabilecekken samet aldırmak ya da arao yerine ismail oynatabilecekken arao oynatmak hatta almak vs teknik direktörün eksikliğini gösterir bence
Jesus doğru adam yanlış kadro
İsmail yanlış adam doğru kadro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsmail Kartal mıyım acaba diye şüphelenmiyor musunuz, o bile kendini bu kadar anlatmaz😂
ismaili ismailden baskası övmez kanka bence de emdhejdjjejd

Jesus doğru adam yanlış kadro
İsmail yanlış adam doğru kadro

ismaili ismailden baskası övmez kanka bence de emdhejdjjejd
Neyse maksat hasıl oldu bence bayağı kişi laf atsa da en azından içinde bir soru işareti oluştu acaba fazla mı abartıyoruz iyi yanları da fazla mı diye aklına gelmiştir bu konu amacına ulaştı sayılır , 1 gün gündemde yerini aldı :)

Neyse maksat hasıl oldu bence bayağı kişi laf atsa da en azından içinde bir soru işareti oluştu acaba fazla mı abartıyoruz iyi yanları da fazla mı diye aklına gelmiştir bu konu amacına ulaştı sayılır , 1 gün gündemde yerini aldı :)
ben fenerli değilim ki içinde soru işareti olsun yazdığım gibi İsmail hocam yine döktürdü bugün 😅 aslan hocam be köylü kaloroferci değisiklikleri kes

Kesinlikle devam etmeli alacagimiz daha cok kupa var galatasarayim

AL SANA İSMAİL KARTAL POASIFJGPOIJASDFG KAFAYI YİCEM ALLAH ÇARPSIN ATICAM ŞİMDİ BİNADAN AŞŞAĞI KENDİMİ

Oley Oley Ismail Kartallll
Fenerbahçe cocugu İsmail Kartallll
:):):):):):):):)

Gene sasırtmıyor FBem
herk kupadan elendı gıttı superkupayı avrupa macı ıcın verdı ordanda elendı sımıd ıse superlıg bu takımda alıkoc aldukca bı cacık olmaz

Gene sasırtmıyor FBem
herk kupadan elendı gıttı superkupayı avrupa macı ıcın verdı ordanda elendı sımıd ıse superlıg bu takımda alıkoc aldukca bı cacık olmaz
Net Penaltı Vardı Bu Arada Ele Temastan .

İsmail kartal ile devam ederse fb 100 yıl şampıyon olamaz ismail kartaldan bi cacık olmaz boş adam

valla macı ızlemdım sınır krızı gecırmemek ıcın :)

boş kelımesı bıle falza ona
Çare Aziz Yıldırım + Jose Mourinho ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,129
Üyeler
186,851
Son üye
eyyometo