İsmini Bulamadığım O Oyun!!

beyt101

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar tahmini 6-7 sene önce oynadığım strateji tank oyunu.

Şehir saldırmaca veya eli geçirmece tarzı bi oyundu ve karşı tarafın askerlerini öldürdükçe para kazanıp yeni askerler çağırıyoduk.

İsim çağrıştırıcak bi örnek vermem gerekirse net hatırladığım s400 tarzı tankları çağırıyodum sürekli menzilleri çok uzundu.

Baya bi mapi olduğunu hatırlıyorum , keşke bulsam da bi daha oynasam dediğim bi oyun aklınıza bi isim geliyo lütfen yazın belki googleden ilerleyerek bile bulurum :)

tam müptelası olduğum oyun tarzı burayada yazarsan bulursan sevinirim

Arkadaşlar tahmini 6-7 sene önce oynadığım strateji tank oyunu.

Şehir saldırmaca veya eli geçirmece tarzı bi oyundu ve karşı tarafın askerlerini öldürdükçe para kazanıp yeni askerler çağırıyoduk.

İsim çağrıştırıcak bi örnek vermem gerekirse net hatırladığım s400 tarzı tankları çağırıyodum sürekli menzilleri çok uzundu.

Baya bi mapi olduğunu hatırlıyorum , keşke bulsam da bi daha oynasam dediğim bi oyun aklınıza bi isim geliyo lütfen yazın belki googleden ilerleyerek bile bulurum :)
Hiç oynamadım ama men of War diye bir oyun var o olabilir mi?

lord of the ring bfme oyununun tank versiyonu gibi mi? elf basma yerine tank mı basıyordun
Company of Heroes bu olabilir mi googlede resimlere bak

Sid Meier’s Civilization V​

Son düzenleme:
lord of the ring bfme oyununun tank versiyonu gibi mi? elf basma yerine tank mı basıyordun
Company of Heroes bu olabilir mi googlede resimlere bak

Sid Meier’s Civilization V​

tank sadece bi üniteydi hocam
onun dışında karada savaşan askerler de vardı
bahsettiğim tankların tipi s400 tipi bi tanktı hocam
kamyon tank karışımı gibi tank değil ismini bilmediğim için öyle yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,735
Üyeler