Neler Yeni

.iso Dosyasını Hangi Program İle Açabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Windows 10'a format atarken direk yükselt kısmı var ama 8de var mı bilmiyorum. Direk 10 neden kuırmuyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 yi 8 e yükselticekmiş ama
w10da o oluyor format flashından ama 8de bilmiyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
@ozgurkayas bu video ile detaylıca nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
teşekkürler, dosyayı winrar ile açabildim ve içinde setup var girersem herhangi bir sorun olur mu?
Olmaz, ancak diski temizleme gibi işlemleri format flaşı hazırlamadan yapamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
kusura bakmayın geç yazdım
2gb ram
Intel pentıum dual cpu E2180 2ghz 2 çekirdek işlemci
(intel g31/g33 express chipset family) 256mb ekran kartı
Önemli değil. Bu sistem ile w8 de de kasma yaşarsınız ama w10 daha stabil olur kanımca. İşlemcinizi 20 25 tl değiştirecek kadar bütçeniz var mı

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Merhabalar
windows 7 yi windows 8 yapmak için bir dosya indirmiştim ancak açılmıyor videolardan gördüğüm kadarıyla dosyaya sağ tıklayınca bir seçenekde açılması gerekiyor
dosya türün de ımage files (.iso) yazıyor nasıl açabilirim?
böyle konularda pek bilgim yok sorayım dedim.
Format olarak yükleme yapacaksan rufus programı indirip imajı oraya yüklüyorsun Flash belleğin olması şartı ile en az 8 GB olursa iyi olur.
Eğer ki böyle dosyaları açıp kullanacaksın inceleyeceksin filan sadece bu işletim sistemi için geçerli değil. DAEMON Tools programı ile imajı görüntüyebilirsin. DAEMON Tools, Microsoft Windows ve Mac OS için bir sanal sürücü ve optik disk yazma programıdır.

Önemli değil. Bu sistem ile w8 de de kasma yaşarsınız ama w10 daha stabil olur kanımca. İşlemcinizi 20 25 TL değiştirecek kadar bütçeniz var mı
olabilir hangi işlemciyi önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format olarak yükleme yapacaksan rufus programı indirip imajı oraya yüklüyorsun Flash belleğin olması şartı ile en az 8 GB olursa iyi olur.
Eğer ki böyle dosyaları açıp kullanacaksın inceleyeceksin filan sadece bu işletim sistemi için geçerli değil. DAEMON Tools programı ile imajı görüntüyebilirsin. DAEMON Tools, Microsoft Windows ve Mac OS için bir sanal sürücü ve optik disk yazma programıdır.
teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
E7200 almanızı öneririm. 30 tl bandında ve e8400den sonra ki en iyi 775 pin çift cekirdektir

Top Bottom