Boşuna demiyorum aktroller konu değiştirmede baya ustalar.filistin demişim sen israil diyorsun ne çabuk filistini israile kattın
Boşuna demiyorum aktroller konu değiştirmede baya ustalar.filistin demişim sen israil diyorsun ne çabuk filistini israile kattın
Aynı yer değilmi ikiside. Al sana haritası sahte fizikçi Platformu bile var adam yok diyor Allah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusunfilistin demişim sen israil diyorsun ne çabuk filistini israile kattın
boykot mu? 3-5 milyon kişi almasa kaç yazar ülkede 85 milyon insan var.. zaten raflardaki her ürünün fiyatı israile ödendi.. mağaza baktı ürünler ellerinde kalacak tüketim tarihleri geçmeden yapıştırır indirimi yine satar yine döngü devam eder.. sen ekonomisi rezil olan bir ülkesin kimseyi boykot etmeye gücün yokİsrail ürünleri satılıyor ülkemizde halk boykot ediyor bu yüzden indirimde. İce tea lerden tut şampuanlar, Lays - Coca cola hepsi israil hisseli ürünler.
İsrail filistin savaşı bizim halkın gözünü açtı yıllardır yapılması gerekeni şimdi yapıyorlar bu boykot enflasyonuda düşürür böyle katı devam ederlerse.
Bedirde Gökten 3K Melek İndiren Allah demek ki bu savaşta İsraili destekliyor ki din kardeşlerinin yanında kimse yok, ne tesadüf hadi Allahı da boykot etAllah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusun
boykot mu? 3-5 milyon kişi almasa kaç yazar ülkede 85 milyon insan var.. zaten raflardaki her ürünün fiyatı israile ödendi.. mağaza baktı ürünler ellerinde kalacak tüketim tarihleri geçmeden yapıştırır indirimi yine satar yine döngü devam eder.. sen ekonomisi rezil olan bir ülkesin kimseyi boykot etmeye gücün yok
Kısa süreli boykotta haklısın fakat, Uzun süreli boykotta o ürünü firma ülkesine sokmayacaktır. Ticaret işinde çalışıyorum birsürü örnek verebilirim. Her ay stok hesaplaması yapıyoruz, 6 ayda mağazada tek tük satan ürünleri stoğa koymuyorlar zarar etmemek için. SKT olsun vs milyon TL zarara sokuyor şirketi.Ürünler senin ülkene girdikten sonra istediğin kadar boykot et
İşte satılmazsa yenileri girmez. Günlük satışları 100.000 adetse 100.000 sipariş geçerler, 10.000 e düşerse 10.000 sipariş geçerler. İsrail severler nasıldabelli ediyor kendini Sanane kardeşim almıyorum ben. Sende git evini doldur.Ürünler senin ülkene girdikten sonra istediğin kadar boykot et
İsrail mallarını boykot etmeyi ALLAHI boykot etmekle eşleştirdinya kimliğin iyice belli olmaya başladı.Bedirde Gökten 3K Melek İndiren Allah demek ki bu savaşta İsraili destekliyor ki din kardeşlerinin yanında kimse yok, ne tesadüf hadi Allahı da boykot et
Evet yukarda detaylı yazdım bende uzun süreli boykotlar zamanla işe yarıyor çünkü firmaya milyon TL zarara sokuyor.İşte satılmazsa yenileri girmez. Günlük satışları 100.000 adetse 100.000 sipariş geçerler, 10.000 e düşerse 10.000 sipariş geçerler. İsrail severler nasıldabelli ediyor kendini Sanane kardeşim almıyorum ben. Sende git evini doldur.
benim paylaştığım haritanın kaynağı devamlı güncelleme alan açık kaynaklı yani kayıt dışı olmayan herkesin girebildiği gizlenmeyen "2021 dünya petrol ve gaz haritası", bu haritaya ait kaynak nedir?Aynı yer değilmi ikiside. Al sana haritası sahte fizikçi Platformu bile var adam yok diyor Allah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusun
Alıntıyı görüntüle
bana göre değil, omurgan varsa sana göre de olmamalıydıAynı yer değilmi ikiside.
İşte satılmazsa yenileri girmez. Günlük satışları 100.000 adetse 100.000 sipariş geçerler, 10.000 e düşerse 10.000 sipariş geçerler. İsrail severler nasıldabelli ediyor kendini Sanane kardeşim almıyorum ben. Sende git evini doldur.
Aynen kanka 27 Mayısıda CİA yaptıİsrail mallarını boykot etmeyi ALLAHI boykot etmekle eşleştirdinya kimliğin iyice belli olmaya başladı.
Omurganı bilemem ama deniz sahaları aynı bölge. Neden ajanscıların taktiği gibi yapıp deniz sahalarını devletlermiş gibi çekiyorsun anlamak mümkün değil sahtefiziçi.benim paylaştığım haritanın kaynağı devamlı güncelleme alan açık kaynaklı yani kayıt dışı olmayan herkesin girebildiği gizlenmeyen "2021 dünya petrol ve gaz haritası", bu haritaya ait kaynak nedir?
bana göre değil, omurgan varsa sana göre de olmamalıydı
Bu boykotlar uzun sürmez yahu dün akp gençlik kolları boykot ederken Starbuckstan kahve içiyorlardı.Evet yukarda detaylı yazdım bende uzun süreli boykotlar zamanla işe yarıyor çünkü firmaya milyon TL zarara sokuyor.