Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

İceWolf

80+ Silver
filistin demişim sen israil diyorsun ne çabuk filistini israile kattın :D
Aynı yer değilmi ikiside. Al sana haritası sahte fizikçi :) Platformu bile var adam yok diyor :) Allah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusun :)
rrrrr.jpg

batuu123

80+ Bronze
İsrail ürünleri satılıyor ülkemizde halk boykot ediyor bu yüzden indirimde. İce tea lerden tut şampuanlar, Lays - Coca cola hepsi israil hisseli ürünler.

İsrail filistin savaşı bizim halkın gözünü açtı yıllardır yapılması gerekeni şimdi yapıyorlar bu boykot enflasyonuda düşürür böyle katı devam ederlerse.
boykot mu? 3-5 milyon kişi almasa kaç yazar ülkede 85 milyon insan var.. zaten raflardaki her ürünün fiyatı israile ödendi.. mağaza baktı ürünler ellerinde kalacak tüketim tarihleri geçmeden yapıştırır indirimi yine satar yine döngü devam eder.. sen ekonomisi rezil olan bir ülkesin kimseyi boykot etmeye gücün yok

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
Allah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusun :)
Bedirde Gökten 3K Melek İndiren Allah demek ki bu savaşta İsraili destekliyor ki din kardeşlerinin yanında kimse yok, ne tesadüf hadi Allahı da boykot et

The Semih

80+ Gold
boykot mu? 3-5 milyon kişi almasa kaç yazar ülkede 85 milyon insan var.. zaten raflardaki her ürünün fiyatı israile ödendi.. mağaza baktı ürünler ellerinde kalacak tüketim tarihleri geçmeden yapıştırır indirimi yine satar yine döngü devam eder.. sen ekonomisi rezil olan bir ülkesin kimseyi boykot etmeye gücün yok
Ürünler senin ülkene girdikten sonra istediğin kadar boykot et
Kısa süreli boykotta haklısın fakat, Uzun süreli boykotta o ürünü firma ülkesine sokmayacaktır. Ticaret işinde çalışıyorum birsürü örnek verebilirim. Her ay stok hesaplaması yapıyoruz, 6 ayda mağazada tek tük satan ürünleri stoğa koymuyorlar zarar etmemek için. SKT olsun vs milyon TL zarara sokuyor şirketi.

Fakat boykotun kısa sürceğini düşünürsek çünkü bizim halkımız kerizdir, 2 ay sonra tekrar hiçbirşey olmamış gibi alacaklar ürünleri.

İceWolf

80+ Silver
Ürünler senin ülkene girdikten sonra istediğin kadar boykot et
İşte satılmazsa yenileri girmez. Günlük satışları 100.000 adetse 100.000 sipariş geçerler, 10.000 e düşerse 10.000 sipariş geçerler. (y) İsrail severler nasıldabelli ediyor kendini :) Sanane kardeşim almıyorum ben. Sende git evini doldur.

Bedirde Gökten 3K Melek İndiren Allah demek ki bu savaşta İsraili destekliyor ki din kardeşlerinin yanında kimse yok, ne tesadüf hadi Allahı da boykot et
İsrail mallarını boykot etmeyi ALLAHI boykot etmekle eşleştirdinya kimliğin iyice belli olmaya başladı. :)

The Semih

80+ Gold
İşte satılmazsa yenileri girmez. Günlük satışları 100.000 adetse 100.000 sipariş geçerler, 10.000 e düşerse 10.000 sipariş geçerler. (y) İsrail severler nasıldabelli ediyor kendini :) Sanane kardeşim almıyorum ben. Sende git evini doldur.
Evet yukarda detaylı yazdım bende uzun süreli boykotlar zamanla işe yarıyor çünkü firmaya milyon TL zarara sokuyor.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Aynı yer değilmi ikiside. Al sana haritası sahte fizikçi :) Platformu bile var adam yok diyor :) Allah Türkiyeyi bunun gibi fiziksiz fizikçilerden korusun :)
Alıntıyı görüntüle
benim paylaştığım haritanın kaynağı devamlı güncelleme alan açık kaynaklı yani kayıt dışı olmayan herkesin girebildiği gizlenmeyen "2021 dünya petrol ve gaz haritası", bu haritaya ait kaynak nedir?
Aynı yer değilmi ikiside.
bana göre değil, omurgan varsa sana göre de olmamalıydı :)

İceWolf

80+ Silver
benim paylaştığım haritanın kaynağı devamlı güncelleme alan açık kaynaklı yani kayıt dışı olmayan herkesin girebildiği gizlenmeyen "2021 dünya petrol ve gaz haritası", bu haritaya ait kaynak nedir?

bana göre değil, omurgan varsa sana göre de olmamalıydı :)
Omurganı bilemem ama deniz sahaları aynı bölge. Neden ajanscıların taktiği gibi yapıp deniz sahalarını devletlermiş gibi çekiyorsun anlamak mümkün değil sahtefiziçi. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,943
Üyeler
166,453
Son üye
Aixe
Top Bottom