Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

İceWolf

80+ Silver
benim paylaştığım haritanın kaynağı devamlı güncelleme alan açık kaynaklı yani kayıt dışı olmayan herkesin girebildiği gizlenmeyen "2021 dünya petrol ve gaz haritası", bu haritaya ait kaynak nedir?

bana göre değil, omurgan varsa sana göre de olmamalıydı :)
Allahın sahtefizikçisi. Al sana Gaza Marinedeki platformuda atıyım. Hatta yabancı ajanslardaki haberinide atıyım. Amaaaa nerde sen hangi kainat efendisinin fizikçisiysen yok diyorsan yoktur. :)

ggggg.jpg

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Boykot etmeye çalışsalar bile İsrail durur mu sizce ? Mehmetçik gazeye diyenlere Yazık Araplar Türklere ihanet etti Öldürdüler. Türk'ün Türk'ten Dostu yoktur

İceWolf

80+ Silver
Boykot etmeye çalışsalar bile İsrail durur mu sizce ? Mehmetçik gazeye diyenlere Yazık Araplar Türklere ihanet etti Öldürdüler. Türk'ün Türk'ten Dostu yoktur
Eskiden bende senin gibi düşünürdüm, çünkü bize hep araplar ihanet etti denir kötülenirdi. Bende kısmen inanırdım, gerçektede ihanet eden araplar olmuış. Onuda öğrendim. Ama nedense ülkemize saldırıp milyonlarca insanımızı öldüren ABD-İngiliz-Fransız-Yunan-Ermeni- vs den bahsedilmezdi. Ülkemizi savunurken Çanakkalede kaç arap şehit olmuş biliyormusun.

Ben özellikle gidip şehitliğe baktım. 10.000 lerce Türk-Kürt-Arap-Laz var o şehitlikte. Şimdi tekrar düşünelim, bizimle birlikte düşmana karşı savaşanlarmı yoksa bizi öldürmeye gelenlermi düşman?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Allahın sahtefizikçisi. Al sana Gaza Marinedeki platformuda atıyım. Hatta yabancı ajanslardaki haberinide atıyım. Amaaaa nerde sen hangi kainat efendisinin fizikçisiysen yok diyorsan yoktur. :)

Alıntıyı görüntüle
QWEWQFASFHASJFSAFJ bu konu mayıs ayında tatlıya bağlandı israil o zaman bile vurabilirdi filistini ama onun yerine ab ile ortak masada konuşuldu hatta filistine %6 sus verildi olm makattan kaynak atıyorsun bak bunların dahası var araştır bir de ağustos ayında başka bir haber var oku biraz sakinleşirsin, akademide makalenin tamamını oku derler sana da önereyim haberin tamamını oku genelde her kesimin ilgisini çekecek paragraflar hazırlanır öyle servis edilir globale :D 2 paragraf oku al kaynak deme kendi kendine iyi saplamışsın

İceWolf

80+ Silver
QWEWQFASFHASJFSAFJ bu konu mayıs ayında tatlıya bağlandı israil o zaman bile vurabilirdi filistini ama onun yerine ab ile ortak masada konuşuldu hatta filistine %6 sus verildi olm makattan kaynak atıyorsun bak bunların dahası var araştır bir de ağustos ayında başka bir haber var oku biraz sakinleşirsin, akademide makalenin tamamını oku derler sana da önereyim haberin tamamını oku genelde her kesimin ilgisini çekecek paragraflar hazırlanır öyle servis edilir globale :D 2 paragraf oku al kaynak deme kendi kendine iyi saplamışsın
Hani "BEN ARADIM ORDA GAZ YOK" diyordun. Sahtefizikçi. Şimdide var ama sorun yok demeyemi başladın. Sen çok tehlikeli bir hesapsın.

resim_2023-10-28_190704657.png

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Eskiden bende senin gibi düşünürdüm, çünkü bize hep araplar ihanet etti denir kötülenirdi. Bende kısmen inanırdım, gerçektede ihanet eden araplar olmuış. Onuda öğrendim. Ama nedense ülkemize saldırıp milyonlarca insanımızı öldüren ABD-İngiliz-Fransız-Yunan-Ermeni- vs den bahsedilmezdi. Ülkemizi savunurken Çanakkalede kaç arap şehit olmuş biliyormusun.

Ben özellikle gidip şehitliğe baktım. 10.000 lerce Türk-Kürt-Arap-Laz var o şehitlikte. Şimdi tekrar düşünelim, bizimle birlikte düşmana karşı savaşanlarmı yoksa bizi öldürmeye gelenlermi düşman?
Araplar Türklere İhanet isyan yaptığından beri Orta doğuda Huzur var mı sence ? Filistinliler %6 toprak sattı.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,397
İsim
Hakan
Makqrna yiyen bozkurdla kavga edıyonuz hala

İceWolf

80+ Silver

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
israil mallarina boykot yapan bi kesim var bende o kesimin içindeyim o kesimi boykottan vaz geçirmek için bence
Ben cok anlamam kim etmis kim etmemiş o yüzden yerli malı almaya çalısıyorum.

Ama McDonalds ve Burger King kesinlikle yapıyor Cünkü McDonalds hakkında 1 2 video gördüm Burger Kingde gizlemiyor ztn.

İceWolf

80+ Silver
Araplar Türklere İhanet isyan yaptığından beri Orta doğuda Huzur var mı sence ? Filistinliler %6 toprak sattı.
Yokki, Onlarda farkındalar. Osmanlıya 3-4 aşiretleri isyan etti ve İngilizin yanında Osmanlıya saldırdılar. O tarihten beri kan ve gözyaşı bölgede hiç eksik olmadı. Ayrıca sadece orasıda değil. Balkanlar ve Kafkaslarda aynı.

Top Bottom