Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

The Semih

80+ Gold
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
İsrail ürünleri satılıyor ülkemizde halk boykot ediyor bu yüzden indirimde. İce tea lerden tut şampuanlar, Lays - Coca cola hepsi israil hisseli ürünler.

İsrail filistin savaşı bizim halkın gözünü açtı yıllardır yapılması gerekeni şimdi yapıyorlar bu boykot enflasyonuda düşürür böyle katı devam ederlerse.

İceWolf

80+ Silver
İsrail ürünleri satılıyor ülkemizde halk boykot ediyor bu yüzden indirimde. İce tea lerden tut şampuanlar, Lays - Coca cola hepsi israil hisseli ürünler.
Halk boykot edebilir. Özgürlük var ama bizim ÖZGÜRLÜKÇÜ olduğunu iddia eden muhalifler BOYKOT EDEMEZSİNİZ diye kıvranıyor. :) Komik valla :)

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
ibrahim demir
abi adamlar boykot edicez diyorlarda lan ürünlerin %65 den fazla onların napalım şimdi :ROFLMAO:

The Semih

80+ Gold
Halk boykot edebilir. Özgürlük var ama bizim ÖZGÜRLÜKÇÜ olduğunu iddia eden muhalifler BOYKOT EDEMEZSİNİZ diye kıvranıyor. :) Komik valla :)
Hocam mualifler ülkeyi bile satar çok tehlikeliler zaten neler duyuyorum ben iş yerinde aklın şaşar.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bu video yu izleyebilirsin. Yinede orda bişey yok diyorsanda İsrail gaz sahasında neden çalışıyor cevaplamaya çalışabilirsin.
dostum kafan mı almıyor yoksa rol mü yapıyorsun? 7 hafta madenlere kontrole gittik, filistinde gaz ve petrol yok uçtun mu alo? dünyanın bir ucundan çıkartılan komplo sallamasyonlarına inanıyorsan hulk da gerçektir ona tap,
Sen kendini terörist kabul ediyorsan o senin sorunun. 50.000 çeşit muhalifte var, niye illaki FETÖ-PKK ya takıldın :)

Türkiyedemiki acaba? :)
yani her ortalığa terorist, israil köpeği, siyonist diyerek insanların günahını almadığını düşünüyorsan sana kötü bir haberim var :D azcık "oku" kelimesini idrak edelim, günlük rutinlerimden önce sana güzel bir hadis alıntılayayım,

"Sana şüphe veren şeyi bırak, şüphe etmediğini yap.” (Buharî, Büyü 3; Tirmizî, Kıyâme 60.)

ders alman küpene kulak yapma niyetine iyi günler iyi forumlar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,689
İsim
Lokman Doğan

İceWolf

80+ Silver
dostum kafan mı almıyor yoksa rol mü yapıyorsun? 7 hafta madenlere kontrole gittik, filistinde gaz ve petrol yok uçtun mu alo? dünyanın bir ucundan çıkartılan komplo sallamasyonlarına inanıyorsan hulk da gerçektir ona tap,
Sen çalışma o işlerde :) İsrail gaz sahasıda yok demekki :) Sen yok diyorsan yoktur aga :) 1 foto atsana İsrailde gaz aradığına dair :)

rrrrr.jpg

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Sen çalışma o işlerde :) İsrail gaz sahasıda yok demekki :) Sen yok diyorsan yoktur aga :) 1 foto atsana İsrailde gaz aradığına dair :)
filistin demişim sen israil diyorsun ne çabuk filistini israile kattın :D yaptığımız denetlemelerden incelemelerden akreditasyondan bir görüntü mü paylaşayım yani hiç ırakta petrolde çalışan insanların fotoğraflarını gördünüz mü? görülebilecek bir şey değil yasaktır, siyasi etkilerinden bir yana bölge koşullandırmasından kaynaklıdır, senin gibi eşeklerin eğlencesine petrol merkezlerine fitil atmasını engellemek üzere resim fotoğraf yasağı vardır, lütfen azcık mantık içerisinde konuşalım yoksa hulka taptığını düşüneceğim

Top Bottom