Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

batuu123

80+ Bronze
açıkçası kardeşim hiçbir arap benim dostum yada kardeşim değildir, herkesin dini kendinedir. ben 100 arapın canını 1 türke değişmem. bu arapların dünya tarihine 1 tane faydaları olmadığı gibi sadece sömürüp tüketen bir ırktır. dünya tarihinde her zaman bizi sırtımızdan vurmuş karşımızda savaşmışlardır. bugün içimizdeki 15 milyon arap mülteci emin olun ilerde toprak hakkı isteyecek ve iç savaş çıkaracaktır. yahudi dediğin adamlar olmasa bugün en rezil markaları en yüksek fiyatlara kullanıyordun. git annene sor bulaşık makinesine a101den aldığı bulaşık tabletini atınca mı bulaşıklar pırıl pırıl çıkıyor, yoksa israil malı olan fairy atınca mı? perosla yıkadığı çamaşırlar mı tertemiz lekesiz çıkıyor, ariel ile yıkadığı çamaşırlar mı? ırk din o bu şu fark etmeksizin kimin bana veya bize faydası varsa ben onun yanındayımdır.. üzgünüm ama araplar ne benim yanımda olmuş ne de bana faydaları dokunmuştur.

İceWolf

80+ Silver
Belli ki forumdaki çoğu kardeşimiz 4+4+4 sistemin kurbanı 4lü sistemden önce vatandaşlık ve milli savunma dersi verilirdi orada hocalarımız konu bitince anlatırdı askeri ve siyasi stratejileri çoğundan farksız değil şuanki savaş, tanrı bizim dualarımızla bize destek oluyorsa diğer savaşan taraftaki tanrı kimin tanrısı? diye bir paradoks savaş felsefesi vardır. Filistin hamasla ilişkisi var mıdır bilmem ama israil haması bahane ettiği gerçeği ortada, hamas pat diye karnavalda belirmiş olamaz. Ülkeler kendi çıkarları için savaşır kısacası ama bir ülke halkının yüksek orandaki inancı sebebiyle bir savaşa katılmasını asla tasvip etmiyorum, müslüman olmayan bir baba neden evladını inanmadığı bir din uğruna savaşa göndersin, verilecek kısa cevap "insanlık" olacaktır ama yine üstteki paradoksa dönüyor olay
İsrailin amacı: Gazzelileri sürerek Gazze açıklarındaki Doğalgaz sahalarına çökmek.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bak düşünün ki araplar bile farkına varıp değişmemiz lazım demiş birleşik emirlikler gelişmiş, bu ahrazlar göç etmiş, olum bunları savunacak bir taraf yok kendi coğrafyası bile dışlıyor

İceWolf

80+ Silver
SDJFKHSDJFHSDJF Yazık la sana ben ne diyorum sen ne diyorsun
Ya bi git allanı seversen. Tarafsız ayaklarıda yapma. Dünyada tarafsız kimse yoktur. Tarafsız olan bertaraf olandır. İsrail destekliyorum diyemeyip banane diyensin.

sen gabardan petrol karadenizden doğalgaz falan fışkırdığına da inanıyorsundur şimdi :D az izle kırmızı ve turuncu haberleri..
TOGG da İtalyadan geliyor :) Helikopterlerde yok, uçaklarda yok :) Yazık la tam mankurtlaşmışınız :)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,133
İsim
Hakan
Aynen bilgin varsa konuş, yoksa boş beleş ALKASDUHYASDKJ yazıp durma :)
Sana mı soruyorum yazacağımı, yok, sana cevap veriyoruz kabul etmiyorsun Cici bozkurtlar ulusun Türkeşler Mendereslerin ruhu içimize dolsun

İceWolf

80+ Silver
Bizim Solcular! niye bu boykottan şikayetçi anlamak mümkün değil. La ne güzel %50 inen herşeyi alın işte. Hepsini siz alın :) Niye millet boykot ediyor diye saldırganlaştınız :)

Yok ona saldırırlar, yok buna saldırırlar, nedir bunların depresif halleri :)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,133
İsim
Hakan
Knk sen sağ sol ayrımından da bir habersin

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Avrupa Bizi Kıskandığı İçindir

İceWolf

80+ Silver
Knk sen sağ sol ayrımından da bir habersin
Haklısın bak bunda. Eskiden HDP lileri CHP de görünce acaba diyordum ama FETÖCÜLERİ CHP safhında görünce o ayrımı hiç anlamamışım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom