İceWolf
80+ Silver
Aynen ortalık Amerikan-Yahudi uşağı kaynıyorÜnlem filan koy da ne demek istediğini anlayalım la ortalık malum partili kaynıyor
Aynen ortalık Amerikan-Yahudi uşağı kaynıyorÜnlem filan koy da ne demek istediğini anlayalım la ortalık malum partili kaynıyor
Kaynak kadir mısıroğlu herhalde.Kuvayi Milliye sadece Anadoluda kurulmadı. Filistin, Libya, Irak, Suriye, Cezayirdede kuruldu. İzzettin Kassam Filistindeki Kuvayi Milliyenin başındaydı.
Aha Amerikan profillide geldi. Noldu la Amerikan bayrağını kaldırmışın profilindenAdam konuyu sürekli başka yere çekiyor adam akıllı cevap veremiyor.
Kafanızda bu kadar kurmayın, sorunlu musunuz niye bunun şerefine indirim yapsın xDCarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Kardeşim Türk'ün dostu yoktur iki tarafıda savunma. Ama çok istiyorsan yardıma gidebilirsin ben senin bütün masraflarını karşılarımAynen ortalık Amerikan-Yahudi uşağı kaynıyor
doğu, güney veya batı cephelerinden hangisindeydi bahsettiğiniz? ben göremedim de? Kassam’ın kendi hayatında da kuvayi milliye ile alakalı bir bilgi göremedim.Kuvayi Milliye sadece Anadoluda kurulmadı. Filistin, Libya, Irak, Suriye, Cezayirdede kuruldu. İzzettin Kassam Filistindeki Kuvayi Milliyenin başındaydı.
Yok canım kaynak: Tarih. Gerçi senin tarihle ne işin var. Amerikan bayrağı sallayan arkadaşKaynak kadir mısıroğlu herhalde.
Ne zaman koymuşum? Büyük ihtimalle eskidendi. Yahu soruma cevap ver konuyu değiştirme.Aha Amerikan profillide geldi. Noldu la Amerikan bayrağını kaldırmışın profilinden
Heralde ama sana gerek yok, yeteri kadar ekonomik gücüm var merak etme.Kardeşim Türk'ün dostu yoktur iki tarafıda savunma. Ama çok istiyorsan yardıma gidebilirsin ben senin bütün masraflarını karşılarım
Carrefourda Migrosta Yahudilerin market zincirleridir. Birisinin bekçisi Sabancı, diğerininki KOÇ ailesidir. Ama malesefki Türkiyedeki insanlar bu marketleri Sabancıların ve Koç ailesinin marketleri zannederler.Carrefour'a sabancının değilmiydi biri aydınlatabilir mi beni ?
yoksa satıldı mı
Kaynak at diyorum boş yapıyorsunYok canım kaynak: Tarih. Gerçi senin tarihle ne işin var. Amerikan bayrağı sallayan arkadaş
O zaman daha ne bekliyorsun git din kardeşlerine yardım et yanında senin gbi gitmek isteyen olursa ben yardımcı olacağımHeralde ama sana gerek yok, yeteri kadar ekonomik gücüm var merak etme.
Canım benim kaynak istersen 100 lerce var. Ama senin gözünede soksam görmeyeceğin için gerekte yok.Kaynak at diyorum boş yapıyorsun