Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Ya caner gereksiz bi hassasiyetiniz var gerçekten. Sırf müslüman diye hassasiyet gösterdiğiniz filistin emin ol Türkiye karşısında böyle değil. Dünyadan tarihten haberiniz yok fanatizmle dine bağlılığı karıştırmayın bu kadar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Hiçbir şey yapmamak daha mı iyi sence?
Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada , ne din kardeşimiz ne kardeşimiz , ayıdan post araptan dost olmaz.

Geçmiş zamanlarıda araştırmanı öneririm , osmanlıya karşı arap isyanı başlatan filistin hatta bayraklarında simge arap isyanı simgesidir. Her durumda karşımızda duran filistin bizi ilgilendirmiyor , aynısı bize olsa onlar karşımızda olurdu emin ol.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sanki İzzettin Kassam filistin bağımsızlığı için savaşmış ama tam emin olamadım.
Şöyle Bing Chat'ten edindiğim bilgi şu:
İzzettin Kassam Filistin'in bağımsızlığı için savaşmıştır. Bu amaç uğruna Trablusgarp Savaşı'nda Osmanlı ordusuna katılmış ve I.Dünya Savaşı'nda Fransız işgaline karşı savaşmıştır. Suriye'de doğan Kassam, sonra Filistin'e yerleşip orada da Yahudi'lere ve İngiliz sömürgeciliğine karşı direnmiştir.

@İceWolf Yanlış bir bilgi var mı?

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen ŞAHİN
kayseride carrefoursa olsaydıda ucuza alışveriş yapsaydık keşke

İceWolf

80+ Silver
cahil sağcılar bir haltdan anlamaz
Bugün İsrail ABD ve İngiliz sevenler zannediyorumki Kurtuluş savaşındada ABD ve Yunan ordusunu İzmirde çiçeklerle karşılayanların torunları galiba. Maşallah 100 yıl geçti siz hala değişmemişsiniz.

Amerikan ve İngiliz parası yiyip, kendi milletine düşman olan, kendi devletine düşman olan, ama ABD-AB-İsrail sevgisini Osmanlı düşmanlığıyla legalleştirmeye çalışanlar doğru bilir haklısın. Türkiyede bunu solculuk kisvesine sokan HAMBURGER solcuları herşeyi doğru bilir haklısın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada , ne din kardeşimiz ne kardeşimiz , ayıdan post araptan dost olmaz.

Geçmiş zamanlarıda araştırmanı öneririm , osmanlıya karşı arap isyanı başlatan filistin hatta bayraklarında simge arap isyanı simgesidir. Her durumda karşımızda duran filistin bizi ilgilendirmiyor , aynısı bize olsa onlar karşımızda olurdu emin ol.
Sırf Arap diye böyle söylüyorsunuz.
Global anlamda insanlar 1 milyon takipçili insanlar bile Twitter'ı yıktı geçti. İrlandalıların çok mu alakası var sanki. Ama onlar bile harekete geçti boykot için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzzettin Kassam Filistin'in bağımsızlığı için savaşmıştır. Bu amaç uğruna Trablusgarp Savaşı'nda Osmanlı ordusuna katılmış ve I.Dünya Savaşı'nda Fransız işgaline karşı savaşmıştır. Suriye'de doğan Kassam, sonra Filistin'e yerleşip orada da Yahudi'lere ve İngiliz sömürgeciliğine karşı direnmiştir.

@İceWolf doğru mu?

İceWolf

80+ Silver

Doğrudur. Yalnız 1. dünya savaşı demeyelim, Haçlılara karşı Osmanlı ordusunda savaşmıştır.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Sırf Arap diye böyle söylüyorsunuz.
Global anlamda insanlar 1 milyon takipçili insanlar bile Twitter'ı yıktı geçti. İrlandalıların çok mu alakası var sanki. Ama onlar bile harekete geçti boykot için.
Şöyle söyleyeyim tabii ki masum insanların öldürülmesi doğru değil bende üzülüyorum ama gidip bu tür saçma sapan boykotlar yapmak vs komik bir durum , siz boykot edince israil bomba atmayı durdurmayacak . Onların arasında olan bir savaş ve dış politika ve siyasal anlamda karışmamız hiç doğru değil. Dediğim gibi aynı durumu biz yaşasak kuru ekmek bile göndermez araplar bize.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Neden steam dolar kuruna geçiyor altında başka sebepler yok mu yani :D al bu bilgiyi naparsan yap :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Bu doğruysa gidip Carrefoursadan alışveriş yapalım

Hasan344

80+ Gold
ben yahudiler de tek tanrıya inanıyor diye biliyordum. sonuçta tek tanırılı bir din. şeytan kısmını atarsanız sevinirim. bu arada sivil öldüren herkes şeytana tapıyorsa galiba dünyanın yarısı şeytana tapıyor olabilir.
Siyonistlik ile yahudilik farklı şeyler. Siyonistler inanç sahibi kişiler değildir. Hatta şuan bazı yahudi tarikatlari bile onlara karşı.

Top Bottom