Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
İsrailin amacı: Gazzelileri sürerek Gazze açıklarındaki Doğalgaz sahalarına çökmek.
dostum ben 7 fizik dalında çalıştım, orada doğalgaz yok orada petrol bile yok, ne toryum yatağı ne uranyum, suriye iran ırak desen okey derim,
1698505449978.png

lineer olmayan yuvarlakımsı yerler kaynak, düz çizgiler ise üretim :D böyle diyerek komik duruma düşüyorsun Ahaber izleme lütfen
sen gabardan petrol karadenizden doğalgaz falan fışkırdığına da inanıyorsundur şimdi :D az izle kırmızı ve turuncu haberleri..
Bak karadenizden doğalgaz çıkıyor çıkmasına fakat karadenize bile yetmez, karadeniz hedefli bir şov idi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bizim Solcular! niye bu boykottan şikayetçi anlamak mümkün değil. La ne güzel %50 inen herşeyi alın işte. Hepsini siz alın :) Niye millet boykot ediyor diye saldırganlaştınız :)

Yok ona saldırırlar, yok buna saldırırlar, nedir bunların depresif halleri :)
Her muhalif solcu değildir daha sağ-sol kavramını bilmiyorsun.

İceWolf

80+ Silver
dostum ben 7 fizik dalında çalıştım, orada doğalgaz yok orada petrol bile yok, ne toryum yatağı ne uranyum, suriye iran ırak desen okey derim,
Alıntıyı görüntüle
lineer olmayan yuvarlakımsı yerler kaynak, düz çizgiler ise üretim :D böyle diyerek komik duruma düşüyorsun Ahaber izleme lütfen

Bak karadenizden doğalgaz çıkıyor çıkmasına fakat karadenize bile yetmez, karadeniz hedefli bir şov idi
Bence yanlışın var. Yada bilgilerinde eksik. Zaten ilk ihalesi 1999 da yapılmış ve halen işleyen bir saha.

Her muhalif solcu değildir daha sağ-sol kavramını bilmiyorsun.
Onu biliyoruz zaten, fetöcülerde var, PKK lılarda var, var oğlu var. Tamam sen solcu olan değilsin :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Bence yanlışın var. Yada bilgilerinde eksik. Zaten ilk ihalesi 1999 da yapılmış ve halen işleyen bir saha.

Onu biliyoruz zaten, fetöcülerde var, PKK lılarda var, var oğlu var. Tamam sen solcu olan değilsin :)
Teröristde ilan edildik 😂🤣 çok komik duruma düşüyorsun. :)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,187
İsim
Hakan
Fetö-Pkk aynı görüs zaten kankı :D

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Sen kendini terörist kabul ediyorsan o senin sorunun. 50.000 çeşit muhalifte var, niye illaki FETÖ-PKK ya takıldın :)

Türkiyedemiki acaba? :)
Ben öyle bir şey demedim beni terörist ilan etmen komik dedim sen milletin dediğini anlamıyorsun kafandan saçma sapan şeyler kuruyorsun.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
ibrahim demir
@Carl-S çabuk konum at:ROFLMAO:
AMARİKA AJANI SENİ:ROFLMAO:
FOTOSUNDAN BELLİ:ROFLMAO:

İceWolf

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Bu video yu izleyebilirsin. Yinede orda bişey yok diyorsanda İsrail gaz sahasında neden çalışıyor cevaplamaya çalışabilirsin.

Top Bottom