Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ibrahim demir
durumu iyi olanlar halen savunuyor
ekmek 7.5tl
asgari ücret 11.400tl
en ucuz ev kirası 10.000tl
açlık sınırı 15.000tl
enflasyon uçmuş
hayat pahalığı
dolar 1.50tl den 28tl olmuş
eğitim sistemini biliyorsunuz ne durumda
insanların yüzü gülmüyor
gençler dışarı çıkmıyor ailelerini zora sokmamak için
yazık diyorum

Son düzenleme:

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,857
İsim
Can BOZKURT
Makarna yiyen bozkurtdan klasık sozler ıste takılmaya gerek tok
Biz solcuyuz kardeş din vatan namaz diyip hizbullahcılara oy vermedik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekmek 7.5tl
asgari ücret 11.400tl
açlık sınırı 15.000tl
enflasyon uçmuş
hayat pahalığı
insanların yüzü gülmüyor
yazık diyorum
4 Senelik lise hayatımda 1 kez kafeye gidemedim sen düşün. Bu enayilere bi halt anlatamayız ta ki geberip öbür dünya da gerçekleri görene kadar.

PffPanda

80+ Bronze
Hala paradan ondan bundan bahsedenler olmuş. Kimsenin paradan dolayı sıkıntıya girdiği falan yok . Günde 500 liraya Starbucksa 2 kız göreyim diye gidersen iki gün sonra tabi açım diyerek gezersiniz . Gidip çalışırsan kimsenin aç kaldığı falan yok . Çalışmadan paranın size gelmesini falan bekliyorsunuz herhalde. İstanbul , Ankara ve İzmir'e gelenleri de gördük. Boşa çabalamayın yani o bu falan diye . Çalışırsan sende her 3-4 günde bir depo Fuller kafelere gidersin . Gitme diyen yok . Çalışmadan neyi alıyorsun sen ?

CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Fiyatlar zaten makul indirim de rekabet için olabilir . Beleş gibi bişey olmuş fiyatlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,469
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ekmek 7.5tl
asgari ücret 11.400tl
açlık sınırı 15.000tl
enflasyon uçmuş
hayat pahalığı
insanların yüzü gülmüyor
yazık diyorum
17 yaşımda elimden geldikçe yevmiyeli işlere gidiyorum evdekilerden ihtiyaç olarak aylık 1k alıp onunla geçiniyorum sırf daha fazla zora sokmamak için dediğiniz gibi zaten etrafımdaki herkes böyle şuanda tek istediğim eli yüzü düzgün adam akıllı motorsikletti onlarda aşağı yukarı (güzel gözüken yolda belirli bi hızda rahat gidebilecek çok masraf çıkarmayacak motorlar aşağı yukarı 70k+ şuanda alamıyorum)

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,857
İsim
Can BOZKURT
17 yaşımda elimden geldikçe yevmiyeli işlere gidiyorum evdekilerden ihtiyaç olarak aylık 1k alıp onunla geçiniyorum sırf daha fazla zora sokmamak için dediğiniz gibi zaten etrafımdaki herkes böyle şuanda tek istediğim eli yüzü düzgün adam akıllı motorsikletti onlarda aşağı yukarı (güzel gözüken yolda belirli bi hızda rahat gidebilecek çok masraf çıkarmayacak motorlar aşağı yukarı 70k+ şuanda alamıyorum)
kardeşim biz geberip gidip cezamızı sevabımızı çekerken o dünyada göreceğiz gerçekleri. A pardon sağcılar beynini kullanıp hayatımıza koduğu için onların ceza çekişini evet.

JANEH

80+ Bronze
kardeşim biz geberip gidip cezamızı sevabımızı çekerken o dünyada göreceğiz gerçekleri. A pardon sağcılar beynini kullanıp hayatımıza koduğu için onların ceza çekişini evet.
ulan 10 yaşında velet yada gobel akp hükümeti devleti eline aldığında asgari ücret 82 dolardı sokarım ağzına 82 doları 1 ay geçinirsin bu 1. 2 ulan allahımın dingili sen kimsin de o cennete bu cehenneme gidicek diyorsun bide solcuyum diyip alnın 1 kere cuma secdesine bile değmemiş insanların yok şunlar şöyle demesi garip değil mi sencede ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Carrefeourdan alışveriş yapalım o zaman 🥰🥰

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ibrahim demir
ulan 10 yaşında velet yada gobel akp hükümeti devleti eline aldığında asgari ücret 82 dolardı sokarım ağzına 82 doları 1 ay geçinirsin bu
paranın değeri
alım gücü
fazla dışa bağlı olmamak
şimdi sen asgari ücretle geçin bakalım
ev bile tutamazsın ve siyasete dini karıştırma
ne oldu kuyruk var diyorlardı eskiden şimdi ne var
gidin et balık kurumuna ucuz et için herkes kuyrukta
gidin halk ekmeğe bakın kuyruğa
2028 bir umut bir ince gelecek

İceWolf

80+ Silver
Yazık yaaa. Türkiyedeki Yahudiler Türkiye vatandaşlarını çok güzel gazlıyorlar. Alın size Siyonist Tevrattan (Siyonistlerin değiştirdiği tevrat) bir ayet:

ggg.jpg

GirayHan

80+ Platinum
carrefour boykot ediliyor normal. isterse bedava'ya dağıtsın ben açıkçası almam. Atatürkçü Türk milliyetçisiyim. Bu da mazlumun yanında olmayı gerektirir. Her ne kadar zamanında bizleri sırtından vuranların torunları olsalar da yapılan zülme sessiz kalamam. Çocukların katledilmesi tüm siyasi görüşleri rafa kaldırır. 1 çocuğun ölümü dünyanın ölümü gibidir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hala paradan ondan bundan bahsedenler olmuş. Kimsenin paradan dolayı sıkıntıya girdiği falan yok . Günde 500 liraya Starbucksa 2 kız göreyim diye gidersen iki gün sonra tabi açım diyerek gezersiniz . Gidip çalışırsan kimsenin aç kaldığı falan yok . Çalışmadan paranın size gelmesini falan bekliyorsunuz herhalde. İstanbul , Ankara ve İzmir'e gelenleri de gördük. Boşa çabalamayın yani o bu falan diye . Çalışırsan sende her 3-4 günde bir depo Fuller kafelere gidersin . Gitme diyen yok . Çalışmadan neyi alıyorsun sen ?

Fiyatlar zaten makul indirim de rekabet için olabilir . Beleş gibi bişey olmuş fiyatlar
Kör cahillik bu olsa gerek millet zar zor geçiniyor ve dışardan kahve içmek lüks değil senin kira ve market fiyatlardan haberin yok herhalde ve benzinin. Türkiye son 5 yılda fakirleşiyor bunu cahil olmayanlar rahatlıkla anlar sizin gibiler laf anlatmak zor tabi. :)

Son düzenleme:

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
400 liralık balık 170 liraya düşmüş. Milleti iyi düdüklüyorlarmış. Keşke BİM'in falan da bir falsosu çıksa.

İceWolf

80+ Silver
Kör cahillik bu olsa gerek millet zar zor geçiniyor ve dışardan kahve içmek lüks değil senin kira ve market fiyatlardan haberin yok herhalde ve benzinin. Türkiye son 5 yılda fakirleşiyor bunu cahil olmayanlar rahatlıkla anlar sizin gibiler laf anlatmak zor tabi. :)
Akıllı dış misyon. :) Burda millete hakaret edeceğine KOŞŞŞŞ Yahudi marketlerine, Milletin yarısı gitmiyorken rahat tahat DOLDUR çantalarını. Burda milleti "boykot faydasız" laflarıyla bezdirmeye çalışmanın amacı ne? :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,412
Üyeler
163,156
Son üye
bobby78395