Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hala paradan ondan bundan bahsedenler olmuş. Kimsenin paradan dolayı sıkıntıya girdiği falan yok . Günde 500 liraya Starbucksa 2 kız göreyim diye gidersen iki gün sonra tabi açım diyerek gezersiniz . Gidip çalışırsan kimsenin aç kaldığı falan yok . Çalışmadan paranın size gelmesini falan bekliyorsunuz herhalde. İstanbul , Ankara ve İzmir'e gelenleri de gördük. Boşa çabalamayın yani o bu falan diye . Çalışırsan sende her 3-4 günde bir depo Fuller kafelere gidersin . Gitme diyen yok . Çalışmadan neyi alıyorsun sen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar zaten makul indirim de rekabet için olabilir . Beleş gibi bişey olmuş fiyatlar
Asıl sorman gereken soru neden starbucks lüks sayılıyor

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Akıllı dış misyon. Burda millete hakaret edeceğine KOŞŞŞŞ Yahudi marketlerine, DOLDUR çantalarını. Burda milleti "boykot faydasız" laflarıyla bezdirmeye çalışmanın amacı ne?
Senin dediğin benim dediğim çok farklı klasik aktroll konuyu değiştiriyorsun. :)

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Emre Altun
Orada kundakta BEBEKLER ölüyor hala, yok arap sevici, yok bizde olsa onlar bişey yapmazdı, yok 100 yıl önce onlar bize ihanet etti, yok 2 tane İsrail malı almasan nolcak adamlar mı batacak. Ne yobaz veletlersiniz siz arkadaşlar. Böyle yazan arkadaşlara cidden acıyorum. Çocuğun dini, meshebi, ırkı olmaz. Çocuk çocuktur. 100 yıl önce hata yapmış dedelerinin yükünü bugünkü kundaktaki çocuğun boynuna yüklemeyemezsin kardeşim. Siz bunu bile algılayamıyor musunuz? Bu kadar mı vicdanınızı kiralığa çıkardığınız. Forum yemin ederim yobaz ve cahil kaynıyor. Azcık o müthiş zekalarınızı harekete geçirmenizi ve vicdanınıza seslenmenizi tavsiye ederim. Aldığınız aile eğitimine acıyorum gerçekten.

İceWolf

80+ Silver
Asıl sorman gereken soru neden starbucks lüks sayılıyor
Çünkü lüx. Türkiye o kadar zenginki AVRUPADAKİ 50 ÜLKENİN TOPLAM STARBUCK sayısı kadar STARBUCK Türkiyede var. Avrupalı fakir STARBUCKA gidemiyor ama Türkiyede işi gücü olmayan veletler bile STARBUCK tan çıkmıyor :)

Senin dediğin benim dediğim çok farklı klasik aktroll konuyu değiştiriyorsun. :)
Yavvv cevap bile yazma vakit kaybediyorsun. KOŞŞŞŞ Carrefoura MCDonaldsa, MİGROSa. Kaçırma bu indirimleri. Boşver almayan almasın :)

Yav sen ne biçim bi tipsin. Millete akıl veriyorsun "ekonomi kötü koşun indirimlere" diye ama kendin koşmuyon. Laaa KOŞŞŞŞ indirimler bitiyor....

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Çünkü lüx. Türkiye o kadar zenginki AVRUPADAKİ 50 ÜLKENİN TOPLAM STARBUCK sayısının 3 katı STARBUCK Türkiyede var. Avrupalı fakir STARBUCKA gidemiyor ama Türkiyede işi gücü olmayan veletler bile STARBUCK tan çıkmıyor :)

Yavvv cevap bile yazma vakit kaybediyorsun. KOŞŞŞŞ Carrefoura MCDonaldsa, MİGROSa. Kaçırma bu indirimleri. Boşver almayan almasın :)
Gelişmiş ülkelerde Starbucks lüks değil neyse. Saçma sapan konuyu değiştirip kendini komik hale düşürüyorsun. :D

Çünkü lüx. Türkiye o kadar zenginki AVRUPADAKİ 50 ÜLKENİN TOPLAM STARBUCK sayısının 3 katı STARBUCK Türkiyede var. Avrupalı fakir STARBUCKA gidemiyor ama Türkiyede işi gücü olmayan veletler bile STARBUCK tan çıkmıyor :)

Yav sen ne biçim bi tipsin. Millete akıl veriyorsun "ekonomi kötü koşun indirimlere" diye ama kendin koşmuyon. Laaa KOŞŞŞŞ indirimler bitiyor....
Evet ekonomi kötü bunu için kör cahil olmak gerekmiyor.

İceWolf

80+ Silver
Gelişmiş ülkelerde Starbucks lüks değil neyse. Saçma sapan konuyu değiştirip kendini komik hale düşürüyorsun. :D

Evet ekonomi kötü bunu için kör cahil olmak gerekmiyor.
Hala yazıyor dış misyon. La yoksa sen milletin boykotunu kırmaklamı görevlisin. Sen git artık Carrefoura. Bak kendin gitmediğin sürece inandırıcılığın iyice yerin dibine giriyor :) Ekonomi kötü KOŞŞŞŞ laaa. :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Hala yazıyor dış misyon. La yoksa sen milletin boykotunu kırmaklamı görevlisin. Sen git artık Carrefoura. Bak kendin gitmediğin sürece inandırıcılığın iyice yerin dibine giriyor :) Ekonomi kötü KOŞŞŞŞ laaa. :)
Ben boykot bırakın demedim ve dış misyon demen ayrı komik sana göre ekonomi mükemmel tabi. :)

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Emre Altun
Bu Carl's yobazın kendi ailesi orada ölseydi, yine ucuza makarna almaya koşardı carrefoura boş ver sen.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Bu yobazın kendi ailesi orada ölseydi, yine ucuza makarna almaya koşardı carrefoura boş ver sen.
Gidecek adam gider, gitmeyecek bedava olsada gitmez. Bak ben gitmeyen ve almayan taraftayım. bunlarsa Yahudilere koşan tarafta yazıyon şuan. :) Yani bunlar makarnacı biz adamların tarafındayız :)

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Bu arada senin dediklerin hepsi zırva ve kendin çalıp oynuyorsun sürekli dış güçlere veya misyon diyorsun bunu diyenler kimin kitlesi olduğu belli oluyor zaten neyse engelli listeme hoş geldin ekonomi mükemmel ABD, Avrupa bizi kıskanıyor sana göre zaten siz şükür etmeye devam edin. ;)

İceWolf

80+ Silver
Bu arada senin dediklerin hepsi zırva ve kendin çalıp oynuyorsun sürekli dış güçlere veya misyon diyorsun bunu diyenler kimin kitlesi olduğu belli oluyor zaten neyse engelli listeme hoş geldin ekonomi mükemmel ABD, Avrupa bizi kıskanıyor sana göre zaten siz şükür etmeye devam edin. ;)
Yaaa kusura bakma. Sana KOŞŞŞŞ yazıyomda olduğun ülkede CARREFOUR varmı sormadım. O yüzdenmi gitmiyorsun :)

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Emre Altun
Ulaaaa tüysüz kartal, gidecek adam gider, gitmeyecek bedava olsada gitmez. Bak ben gitmeyen ve almayan taraftayım. Sense Yahudilere koşan tarafta yazıyon şuan. :) Yani sen makarnacı ben adamların tarafındayım :)
Kardeşim oku bidaha istersen sana yazmadım carl-s'e yazdım. Senin zaten boykot ettiğini goruyorum. Sana niye yazayım 🙂 Sana cevaben yazdım ki sonunda da boş ver ugraşma bunun gibilerle diyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Orada kundakta BEBEKLER ölüyor hala, yok arap sevici, yok bizde olsa onlar bişey yapmazdı, yok 100 yıl önce onlar bize ihanet etti, yok 2 tane İsrail malı almasan nolcak adamlar mı batacak. Ne yobaz veletlersiniz siz arkadaşlar. Böyle yazan arkadaşlara cidden acıyorum. Çocuğun dini, meshebi, ırkı olmaz. Çocuk çocuktur. 100 yıl önce hata yapmış dedelerinin yükünü bugünkü kundaktaki çocuğun boynuna yüklemeyemezsin kardeşim. Siz bunu bile algılayamıyor musunuz? Bu kadar mı vicdanınızı kiralığa çıkardığınız. Forum yemin ederim yobaz ve cahil kaynıyor. Azcık o müthiş zekalarınızı harekete geçirmenizi ve vicdanınıza seslenmenizi tavsiye ederim. Aldığınız aile eğitimine acıyorum gerçekten.
İnsan olmak önemli insan olmak.

Top Bottom