Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Uyguluyorum canım merak etme. Ama Çine ve uygur bölgesine giden dostlarım var merak etme. Ordaki durumuda biliyorum. Benim profil resmim net, Sen önce AMERİKAN bayraklı, Yahudi profil resimlilere ver bu tavsiyeyi bence... :) Bak bir tanesi hemen üstte :)
Dostların alakadar etmez. Sen ne yaptın? Uyguluyorum diyorsun ama ne kadar doğru :) Evindeki ürünlerin yarısından fazlası çin üretimi haberin yok. Karşıt düşünce olunca hemen saldıraya geçmeye gerek yok. Klavye başında değil gerçek hayatta iş yapın.

İceWolf

80+ Silver
Dostların alakadar etmez. Sen ne yaptın? Uyguluyorum diyorsun ama ne kadar doğru :) Evindeki ürünlerin yarısından fazlası çin üretimi haberin yok. Karşıt düşünce olunca hemen saldıraya geçmeye gerek yok. Klavye başında değil gerçek hayatta iş yapın.
Hz Muhammet(s.a.v) derki: "İlim Çindede olsa alınız." Çin malı kahve içmiyorum merak etme, teknoloji ürünleri Çin malı, oda makul. Yerli Muadili çıkınca onlarda alınmaz emin ol.

İsrail mallarını boykot ediyoruz ama İsrailde bir ilim olsa alanlara saygı duyarız. Boykotta etmeyiz. Ama ilim dışında yerli muadili olan tüketim mallarını almıyoruz. Net oldumu;?

PffPanda

80+ Bronze
Asıl sorman gereken soru neden starbucks lüks sayılıyor
Starbucks lüks diyen mi oldu birader ? Her gün kendi gittiğim yere niye lüks diyeyim? Ben çalışıp başarmışım da gidiyorum . Sen ise yattığın yerden bana para gelecek diyorsun . Yok öyle dünya . Türkiye'de fiyatlar zaten ucuz iken birde boykotlar yapıyorsunuz. Zarar mi edicek sanıyorsunuz? 10 kişi gider 100 kişi gelir . Gerçi sizin gibi cahillere anlatılmaz . Siz yattığınız yerden hayal kurmaya devam edin 🤣

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Starbucks lüks diyen mi oldu birader ? Her gün kendi gittiğim yere niye lüks diyeyim? Ben çalışıp başarmışım da gidiyorum . Sen ise yattığın yerden bana para gelecek diyorsun . Yok öyle dünya . Türkiye'de fiyatlar zaten ucuz iken birde boykotlar yapıyorsunuz. Zarar mi edicek sanıyorsunuz? 10 kişi gider 100 kişi gelir . Gerçi sizin gibi cahillere anlatılmaz . Siz yattığınız yerden hayal kurmaya devam edin 🤣
Hangi fiyatlar ucuz?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
Okul okuyan gençlerin çalışması ne kadar doğru şu durumdayken? Ailesinden zar zor harçlık isteyen çocuklar çalışsın mı diyorsunuz? Yatarak bir şeyler istemek tabii ki doğru değil ancak bu insanların yattığını nereden biliyorsunuz? Bir kahve için çalışın demek ne kadar doğru? Asıl sorulması gereken soru hobi olarak veya vakit geçirmek adına kahve içmek isteyen birinin neden çalışmak zorunda olduğu?

İceWolf

80+ Silver
Gözlüğü çıkarmama gerek yok :) . Aramızda dağ kadar fark var . Ben istediğim herşeyi alabiliyorum . Sen ise yatarak para kazanmaya çalışıp alamıyorsun
Madem Starbuck a geçti konu: Norveç teki starbuck ta 1 latte 9.83$, Türkiyedekinde kaç dolar biliyorsan yazarmısın.

PffPanda

80+ Bronze
Okul okuyan gençlerin çalışması ne kadar doğru şu durumdayken? Ailesinden zar zor harçlık isteyen çocuklar çalışsın mı diyorsunuz? Yatarak bir şeyler istemek tabii ki doğru değil ancak bu insanların yattığını nereden biliyorsunuz? Bir kahve için çalışın demek ne kadar doğru? Asıl sorulması gereken soru hobi olarak veya vakit geçirmek adına kahve içmek isteyen birinin neden çalışmak zorunda olduğu?
Çalışsın çalışmasın mı ? Biz enayimiyiz de gündüz gece çalıştık? Sen çalışmazsan o çalışmazsa ne olacak? Çalışıyor olmama rağmen min 4 gün boş vaktim oluyordu

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Gözlüğü çıkarmama gerek yok :) . Aramızda dağ kadar fark var . Ben istediğim herşeyi alabiliyorum . Sen ise yatarak para kazanmaya çalışıp alamıyorsun
İnsanlar hayatı hakkında bilmeden konuşmayın tabi şu an çalışmıyorum ehliyet işim var. Fazla hamurlu ürünler tüketiyorsun belli oluyor neyse at gözlüğü takmaya devam edin.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
Çalışsın çalışmasın mı ? Biz enayimiyiz de gündüz gece çalıştık? Sen çalışmazsan o çalışmazsa ne olacak? Çalışıyor olmama rağmen min 4 gün boş vaktim oluyordu
Herkes sizinle aynı durumda değil. Öncelikle bunu göz önünde bulundurmalısınız. Çocuk işçiliğine her zaman karşıyım karşı durmaya da devam edeceğim. Ekonomi kötü ki kahve içmek isteyen birisine gidin çalışın diyorsunuz. Okul okuyan çocuklar 8 saatlik dersten sonra ailesine yardım amaçlı çalışmaya zaten gidiyorlar, ellerine geçen yine bir hiç oluyor sonrasında. Sizin bu yaptığınız arkadaşların dediği gibi at gözlüğüyle bakmak maalesef. Bakış açınızı tez zamanda değiştirin.

Top Bottom