Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

PffPanda

80+ Bronze
İnsanlar hayatı hakkında bilmeden konuşmayın tabi şu an çalışmıyorum ehliyet işim var. Fazla hamurlu ürünler tüketiyorsun belli oluyor neyse at gözlüğü takmaya devam edin.
Sizde kudurmaya devam edin :) . Paranızın olmadığı ve yatarak kazanmaya çalıştığınız o kadar belli oluyor ki anlatmama gerek yok . Ömrünün sonuna kadar aç kalırsın sen bu kafayla . Neyse gideyim de 20-30 dolar bozdurup birşeyler alayım :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sizde kudurmaya devam edin :) . Paranızın olmadığı ve yatarak kazanmaya çalıştığınız o kadar belli oluyor ki anlatmama gerek yok . Ömrünün sonuna kadar aç kalırsın sen bu kafayla . Neyse gideyim de 20-30 dolar bozdurup birşeyler alayım :)
Yatarak kazandığım olmadı hiç bilmeden konuşmanız saçmalık. Kuduran sizsiniz klasik malum seçmen hiç şaşırtmıyorsunuz.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
Madem Starbuck a geçti konu: Norveç teki starbuck ta 1 latte 9.83$, Türkiyedekinde kaç dolar biliyorsan yazarmısın.
Norveçte asgari ücret 3700 dolar civarı bunu dediğiniz miktardan yani 10 dolara bölersek 370 latte oluyor
Şimdi türkiyeye geçelim: Türkiyedeki starbuckslarda en küçük boy latte 55tlye yani 2 dolara satılıyor. Asgari ücretimiz ise 480 dolar. Bu miktarı latte fiyatına bölersek 240 latte(en küçük boy) alabiliyoruz. Umarım açıklayıcı olmuştur.

PffPanda

80+ Bronze
Herkes sizinle aynı durumda değil. Öncelikle bunu göz önünde bulundurmalısınız. Çocuk işçiliğine her zaman karşıyım karşı durmaya da devam edeceğim. Ekonomi kötü ki kahve içmek isteyen birisine gidin çalışın diyorsunuz. Okul okuyan çocuklar 8 saatlik dersten sonra ailesine yardım amaçlı çalışmaya zaten gidiyorlar, ellerine geçen yine bir hiç oluyor sonrasında. Sizin bu yaptığınız arkadaşların dediği gibi at gözlüğüyle bakmak maalesef. Bakış açınızı tez zamanda değiştirin.
Niye ? Hiç bir şey bilmeyen adamı niye işe alalım ? En kötü meslek lisesi mezununda bile işi bilmeyen sözde ustayım diye gezen çırak bile etmeyecek tonla işçi olduğunu duydum. 1-2 ay asgari ücretle çalıştırıp yolluyoruz bazıları da hammallık yaptırıyorsunuz diye şikayet edip ilk haftadan gidiyormuş . Eee şimdi söyle bakalım işi bilmeyen adam nasıl yapsın ? Senin özelliğin ne ki asgari ücretten yukarıda ücret almayı planlıyorsun ? Sonrada ekonomi kötü diye geziyorsunuz . Hiç bir şeyin kötü olduğu falan yok . Siz kötüsünüz tembelsiniz . Oturduğunuz yerden milyonlarım olsun altımda son model arabam olsun yanımda manitam olsun derdindesiniz .

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
Dediğim hiçbir şeye doğru düzgün cevap veremediniz. Hiçbir şey bilmeden boş laflar savuşturmaya devam edin. At gözlüğünüzü de hiç çıkarmayın böyle mutlu görünüyorsunuz, mutlu kalın! Sağlıcakla...

PffPanda

80+ Bronze
Dediğim hiçbir şeye doğru düzgün cevap veremediniz. Hiçbir şey bilmeden boş laflar savuşturmaya devam edin. At gözlüğünüzü de hiç çıkarmayın böyle mutlu görünüyorsunuz, mutlu kalın! Sağlıcakla...
Sizde cüzdanınız boş gezin ve bir şeyleri bildiğinizi çağrıştırıyor gözükmeye çalışın. HA UNUTTUM . Bir de hayal kurmaya devam edin . Yatarak para kazanılıyorsa gelip bana da haber verin ama 🤣 . Ben istediğim şeyleri almaya devam ederken siz 10-20 ay yemeden israf etmeden biriktirin

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Engelle geç boşver.
Niye ? Hiç bir şey bilmeyen adamı niye işe alalım ? En kötü meslek lisesi mezununda bile işi bilmeyen sözde ustayım diye gezen çırak bile etmeyecek tonla işçi olduğunu duydum. 1-2 ay asgari ücretle çalıştırıp yolluyoruz bazıları da hammallık yaptırıyorsunuz diye şikayet edip ilk haftadan gidiyormuş . Eee şimdi söyle bakalım işi bilmeyen adam nasıl yapsın ? Senin özelliğin ne ki asgari ücretten yukarıda ücret almayı planlıyorsun ? Sonrada ekonomi kötü diye geziyorsunuz . Hiç bir şeyin kötü olduğu falan yok . Siz kötüsünüz tembelsiniz . Oturduğunuz yerden milyonlarım olsun altımda son model arabam olsun yanımda manitam olsun derdindesiniz .

PffPanda

80+ Bronze
Engelle geç boşver.

İşte haklısın sende yokki bu yüzden bu kadar ekonomi kötü muhabbeti yapıyorsun. Başka yerlerden gelen insanlar bile sizden daha çok çalışıyor. Tembelsiniz tenekesiniz . Hayal kurmaya devam edin 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu zihniyetteki insanlar sadece tek bir şey söyleyip sizi bir sınıfa itelemeyi o kadar çok seviyor ki... Örneğin dış misyon:D Dediğiniz gibi yapacağım iyi forumlar!
Bilgisayara telefona yapacağın yatırımı beynine yapsan zaten şuan paran vardı . İyi forumlar 🤣

Hadi git koltuk sevdalısı başkanına yalvar

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
İşte haklısın sende yokki bu yüzden bu kadar ekonomi kötü muhabbeti yapıyorsun. Başka yerlerden gelen insanlar bile sizden daha çok çalışıyor. Tembelsiniz tenekesiniz . Hayal kurmaya devam edin 🤣

Bilgisayara telefona yapacağın yatırımı beynine yapsan zaten şuan paran vardı . İyi forumlar 🤣

Param yok diye bir cümle söylemedim, çok şükür durumumuz iyi. Var olduğunu iddia ettiğin parayla birkaç kitap oku. Vizyonunu geliştir dost, sağlıcakla kal.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler

Kör cahillik en büyük kanıtı. Ekonomi kötü dedik diye iftira atman ve bahsettiğin kişiler Afgan, Suriyeli, Pakistanlı v.b kişiler çoğu ucuz işçi ulan işsizlik oranı ve üniversite okuyanlar çoğu işsiz ve üniversite alakasız işi yapıyorlar tabi siz anlamazsınız . Npc olduğun çok açık belli oluyor zaten.

PffPanda

80+ Bronze
Param yok diye bir cümle söylemedim, çok şükür durumumuz iyi. Var olduğunu iddia ettiğin parayla birkaç kitap oku. Vizyonunu geliştir dost, sağlıcakla kal.
Vizyonsuz insanlardan hayat tavsiyesi almıyorum . Dostun olacağıma gerekirse mağarada yaşarım . Teşekkürler

İceWolf

80+ Silver
Norveçte asgari ücret 3700 dolar civarı bunu dediğiniz miktardan yani 10 dolara bölersek 370 latte oluyor
Şimdi türkiyeye geçelim: Türkiyedeki starbuckslarda en küçük boy latte 55tlye yani 2 dolara satılıyor. Asgari ücretimiz ise 480 dolar. Bu miktarı latte fiyatına bölersek 240 latte(en küçük boy) alabiliyoruz. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Gayet açıklayıcı olmuş. Arkadaşın dediği doğruymuş. Sonuçta Starbuck İngiliz merkezli bir firma. Sonuçta uluslararası bir firma ve Norveçte 10$ a, Türkiyede 2$ a satıyormuş.

Top Bottom