Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

The Semih

80+ Gold
4 Senelik lise hayatımda 1 kez kafeye gidemedim sen düşün.
TR savaşa girerse ben ozaman göreceğim sizi, ülke 1920 ye dönecek yakında adam kafeye gidemedim diyor. Bu arada bana birisi akp li demiş ben ikisinide eleştiren bir vatandaşım.

Bu halk herzaman savaş görünce akıllandı o yüzden bu değişik düşüncelerin bitmesi için ülkemizin içinden geçmeleri gerekiyor gerçek bu kızmayın bana.

PffPanda

80+ Bronze
Kör cahillik en büyük kanıtı. Ekonomi kötü dedik diye iftira atman ve bahsettiğin kişiler Afgan, Suriyeli, Pakistanlı v.b kişiler çoğu ucuz işçi ulan işsizlik oranı ve üniversite okuyanlar çoğu işsiz ve üniversite alakasız işi yapıyorlar tabi siz anlamazsınız . Npc olduğun çok açık belli oluyor zaten.
Sizin gibi açgözlü ve yatarak para kazanmaya hevesli insanlar iş beğenmezse çalışacak insanları alırlar . Evet paran olmayıp bari çalışana laf söyleme dicem ama onlarca kez yaptın . İnsan en büyük savaşı cahilliyeti yaşayarak içinde veriyor derler . Ama siz onda bile kendinizin galip geldiğinizi söylüyorsunuz . Daha türkçe cümle kurmasını bilmeyen 2 gram edebiyat bilgisi kültürü olmayan cüzdanı bomboş olan arkadaşı olmayan sosyal aktivitesi olmayan adam gelip bana salça olmaya çalışıyor . Çok beklersin kardeşim

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sizin gibi açgözlü ve yatarak para kazanmaya hevesli insanlar iş beğenmezse çalışacak insanları alırlar . Evet paran olmayıp bari çalışana laf söyleme dicem ama onlarca kez yaptın . İnsan en büyük savaşı cahilliyeti yaşayarak içinde veriyor derler . Ama siz onda bile kendinizin galip geldiğinizi söylüyorsunuz . Daha türkçe cümle kurmasını bilmeyen 2 gram edebiyat bilgisi kültürü olmayan cüzdanı bomboş olan arkadaşı olmayan sosyal aktivitesi olmayan adam gelip bana salça olmaya çalışıyor . Çok beklersin kardeşim
Okuduğunu anlamıyorsun boş yapıyorsun iş beğenmiyormuş gayet normal sen hiç ağır iş çalışmadın herhalde yürü git senin aktroll olduğun belli oluyor mesajlardan.

İceWolf

80+ Silver
TR savaşa girerse ben ozaman göreceğim sizi, ülke 1920 ye dönecek yakında adam kafeye gidemedim diyor. Bu arada bana birisi akp li demiş ben ikisinide eleştiren bir vatandaşım.

Bu halk herzaman savaş görünce akıllandı o yüzden bu değişik düşüncelerin bitmesi için ülkemizin içinden geçmeleri gerekiyor gerçek bu kızmayın bana.
Üstüne alınma, AKP li derler, Yobaz derler, Makarnacı derler. Siyonist algıya karşı çıkan herkese iftira hazırdır bunlarda :)

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
izmir alaçatı mı mağara ? PUAPAAHAHAAHADAUDADFA . Paran kiralamaya bile yetmez kardeşim hadi git kumda oyna sen
Kafa yapın olarak mağarada yaşıyorsun dost. İroniyi anlayamayacak kadar edebi kültüre bile sahip değilken bizim edebi kültürümüzü nasıl eleştirirsin:D?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri