Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

PffPanda

80+ Bronze
Kanıt yok boş yapıyorsun hala neyse engelli listeme hoş geldin.
Beni ezenleri bana gerçekleri anlatanları beni ikiye bölenleri aldığım listeye hoşgeldin diye okudum . Hadi ikile bankanı açıp baksak 500 lira çıkmayacak gelip hükümete salça oluyorsun

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
@PffPanda o kadar boş birisin ki hala aynı cevap veriyorsun yazık kafana.

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
link var mı alayım destek olayım

1721

80+ Bronze
savaş çıksa yanımızda duracak kimse yok. siz hala filistin israil konuşuyorsunuz. olası bi savaşta kim bizim yanımızda duracak ? arabistan mı ? Müslüman diye koruduğunuz adamların çoğu ingilterenin köpeği. siz hala savunmaya devam edin. Türkün türkten başka dostu yok. şeriat severler yallah arabistana
Mesaj otomatik birleştirildi:

savaş çıksa yanımızda duracak kimse yok. siz hala filistin israil konuşuyorsunuz. olası bi savaşta kim bizim yanımızda duracak ? arabistan mı ? Müslüman diye koruduğunuz adamların çoğu ingilterenin köpeği. siz hala savunmaya devam edin. Türkün türkten başka dostu yok. şeriat severler yallah arabistana
bu arada Yahudi diye belirttiğiniz adamların çoğu "sözde" Müslümanlardan daha dürüst haberiniz olsun. Muhtemelen hayatınızda "gerçek" yahudi bile görmediniz.

İsrailin amacı: Gazzelileri sürerek Gazze açıklarındaki Doğalgaz sahalarına çökmek.
israilin amacı kendi güvenliğini sağlamak için oradaki olası terör bölgesini engellemek. bölgedeki çoğu çocuğu ilerdeki potansiyel hamas üyesi diye görüyor.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
israilin amacı kendi güvenliğini sağlamak için oradaki olası terör bölgesini engellemek. bölgedeki çoğu çocuğu ilerdeki potansiyel hamas üyesi diye görüyor.
Afferim güzel aklamışsın israili. Demekki ilerde terörist olcaklar diye COCUKLARI ÖLDÜRÜYORLAR. Ve sende bunu savunuyorsun !!!! :)

1920 den beri hergün öldüren İsrail değilmi? Toplamda 700.000 den fazla Filistinliyi öldürmeleride bu yüzden demekki. Toplamda 51 hastaneyi ve hastanedeki 10.000 lerce hastayıda demekki terörist olcakları için öldürmüşler. Okulları bombalayıp öğrencileri öldürmeleride terörist olacakları içinmiş. Yoksa Filistinliler RESMİ ülkelerini savunmuyorlar. Senin gibi İsrail Uşağı olmayan birisi olmasa konuyu hiç anlayamayacaktık. Saol :)

Demek sen Kurtuluş savaşında yaşıyor olsaydın, İngilizlerin TERÖRİST dediği Atatürk'ede ölmeli diyecektin !!!!!

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
Afferim güzel aklamışsın israili. Demekki ilerde terörist olcaklar diye COCUKLARI ÖLDÜRÜYORLAR. Ve sende bunu savunuyorsun !!!! :)

1920 den beri hergün öldüren İsrail değilmi? Toplamda 700.000 den fazla Filistinliyi öldürmeleride bu yüzden demekki. Toplamda 51 hastaneyi ve hastanedeki 10.000 lerce hastayıda demekki terörist olcakları için öldürmüşler. Yoksa Filistinliler RESMİ ülkelerini savunmuyorlar. Senin gibi İsrail Uşağı olmayan birisi olmasa konuyu hiç anlayamayacaktık. Saol :)
ben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..

ben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..
bana attığın iftiralar için de diğer tarafta görüşürüz dostum.

İceWolf

80+ Silver
AFFERİM SANA. Şeytana tapan siyonist yahudilerin ayetlerine aynen uyuyor ve savunuyorsun !!!!!

ggg.jpg

• Hahaha

1721

80+ Bronze

bana attığın iftiralar için de diğer tarafta görüşürüz dostum.
savunduğun filistin de zamanında ingiliz mandasıydı haberin olsun

İceWolf

80+ Silver
O zamandan beri savaşıyorlar zaten. Hiç olmazsa onurlular savaşıyorlar. Bizim ülkemizdeki bazı İngiliz Mandaları ve Yahudi uşakları gibi İngiliz-Yahudi aşığı değiller.

• Hahaha

1721

80+ Bronze
hala savunuyor diyorsun ya cidden yazık kafana. ben kimseyi savunmuyorum, israil yok olmuş falan bunlar beni ilgilendirmiyor zaten. ben ülkemin çıkarına bakarım. müslümanmış yahudiymiş bakmam.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
Böyle saçma bir konuyu kesin caner açmıştır diyerek geldim gidiyorum şimdi.

1721

80+ Bronze
O zamandan beri savaşıyorlar zaten. Hiç olmazsa onurlular savaşıyorlar. Bizim ülkemizdeki bazı İngiliz Mandaları ve Yahudi uşakları gibi İngiliz-Yahudi aşığı değiller.
baştaki cümlemde israilin" kendi belirttiği" amacını yazmıştım. ama iftira üzerine yazdığın cümleler sonucu seninle sohbete girmenin çok mantıklı olmadığını anlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,177
Üyeler
163,121
Son üye
aliosmanbyrk1
Top Bottom