Kanıt yok boş yapıyorsun hala neyse engelli listeme hoş geldin.Boşuna cüzdanın boş açsın demiyorum
Kanıt yok boş yapıyorsun hala neyse engelli listeme hoş geldin.Boşuna cüzdanın boş açsın demiyorum
Beni ezenleri bana gerçekleri anlatanları beni ikiye bölenleri aldığım listeye hoşgeldin diye okudum . Hadi ikile bankanı açıp baksak 500 lira çıkmayacak gelip hükümete salça oluyorsunKanıt yok boş yapıyorsun hala neyse engelli listeme hoş geldin.
link var mı alayım destek olayımCarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
bu arada Yahudi diye belirttiğiniz adamların çoğu "sözde" Müslümanlardan daha dürüst haberiniz olsun. Muhtemelen hayatınızda "gerçek" yahudi bile görmediniz.savaş çıksa yanımızda duracak kimse yok. siz hala filistin israil konuşuyorsunuz. olası bi savaşta kim bizim yanımızda duracak ? arabistan mı ? Müslüman diye koruduğunuz adamların çoğu ingilterenin köpeği. siz hala savunmaya devam edin. Türkün türkten başka dostu yok. şeriat severler yallah arabistana
israilin amacı kendi güvenliğini sağlamak için oradaki olası terör bölgesini engellemek. bölgedeki çoğu çocuğu ilerdeki potansiyel hamas üyesi diye görüyor.İsrailin amacı: Gazzelileri sürerek Gazze açıklarındaki Doğalgaz sahalarına çökmek.
Afferim güzel aklamışsın israili. Demekki ilerde terörist olcaklar diye COCUKLARI ÖLDÜRÜYORLAR. Ve sende bunu savunuyorsun !!!!israilin amacı kendi güvenliğini sağlamak için oradaki olası terör bölgesini engellemek. bölgedeki çoğu çocuğu ilerdeki potansiyel hamas üyesi diye görüyor.
ben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..Afferim güzel aklamışsın israili. Demekki ilerde terörist olcaklar diye COCUKLARI ÖLDÜRÜYORLAR. Ve sende bunu savunuyorsun !!!!
1920 den beri hergün öldüren İsrail değilmi? Toplamda 700.000 den fazla Filistinliyi öldürmeleride bu yüzden demekki. Toplamda 51 hastaneyi ve hastanedeki 10.000 lerce hastayıda demekki terörist olcakları için öldürmüşler. Yoksa Filistinliler RESMİ ülkelerini savunmuyorlar. Senin gibi İsrail Uşağı olmayan birisi olmasa konuyu hiç anlayamayacaktık. Saol
bana attığın iftiralar için de diğer tarafta görüşürüz dostum.ben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..
AFFERİM SANA. Şeytana tapan siyonist yahudilerin ayetlerine aynen uyuyor ve savunuyorsun !!!!!ben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..
savunduğun filistin de zamanında ingiliz mandasıydı haberin olsunben savunuyorum mu dedim ? israilin belirttiği şey bu.. ayrıca çocuklar öldürülsün diye bir şey de demedim haberin olsun. birinci şahısta konuşmadım konuşmam da..
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana attığın iftiralar için de diğer tarafta görüşürüz dostum.
O zamandan beri savaşıyorlar zaten. Hiç olmazsa onurlular savaşıyorlar. Bizim ülkemizdeki bazı İngiliz Mandaları ve Yahudi uşakları gibi İngiliz-Yahudi aşığı değiller.savunduğun filistin de zamanında ingiliz mandasıydı haberin olsun
hala savunuyor diyorsun ya cidden yazık kafana. ben kimseyi savunmuyorum, israil yok olmuş falan bunlar beni ilgilendirmiyor zaten. ben ülkemin çıkarına bakarım. müslümanmış yahudiymiş bakmam.savunduğun filistin de zamanında ingiliz mandasıydı haberin olsun
baştaki cümlemde israilin" kendi belirttiği" amacını yazmıştım. ama iftira üzerine yazdığın cümleler sonucu seninle sohbete girmenin çok mantıklı olmadığını anlıyorum.O zamandan beri savaşıyorlar zaten. Hiç olmazsa onurlular savaşıyorlar. Bizim ülkemizdeki bazı İngiliz Mandaları ve Yahudi uşakları gibi İngiliz-Yahudi aşığı değiller.