Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

1721

80+ Bronze
Senin adında: "İsrailin çocukları, yaşlıları, kadınları, hayvanları öldürmesini savunan" olsun.
DOPAKSDPOAKSDOPAKSDAOPSKDPOA hayvan da mı eklendi ? tüh yaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

savunmadığımı hala anlayamadın ya gerçekten .... başka bir şey demiyorum.

İceWolf

80+ Silver

Senin savundukların diyor vede yapıyorlar. ben değil. Ahanda sen ve senin gibilerin savunduğu İsrail'in tevratından bir ayet!!!!

ggg.jpg

GirayHan

80+ Platinum
gençler biraz birbirinize az saplayın. 20 sayfadır o ona o başkasına laf sokmaya çalışıyor çok emek harcıyorsunuz salın la.

sallamayın bakın keyfinize kim neyi boykot edecekse etsin yada etmesin.

elin yahudilerinden araplarından bize ne. sadece tek hassas nokta çocuklar. çocukların ırkı dini dili rengi olmaz çinde de çocuklar öldürülüyor bugün filistinde de...

tepkinizi bence sadece bu noktada dile getirin.

ayrıca mehmetçik gazzeye diyenlere Atatürk'ün şu sözünü de hatırlatmak isterim Konuda dursun.

”Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının ‘Kavm-i Necip (*) evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın’ diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla göz yaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

1721

80+ Bronze
gençler biraz birbirinize az saplayın. 20 sayfadır o ona o başkasına laf sokmaya çalışıyor çok emek harcıyorsunuz salın la.

elin yahudilerinden araplarından bize ne. sadece tek hassas nokta çocuklar. çocukların ırkı dini dili rengi olmaz çinde de çocuklar öldürülüyor bugün filistinde de...

ayrıca mehmetçik gazzeye diyenlere Atatürk'ün şu sözünü de hatırlatmak isterim Konuda dursun.

”Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının ‘Kavm-i Necip (*) evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın’ diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla göz yaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir.”
hocam dikkat et siyonist ilan edilirisin.

İceWolf

80+ Silver

Filistinde Mustafa Kemal Atatürk'ünde savaştığını biliyorsun değilmi?

Seni gidi seniiii. :) Noldu İsrailin katliamını bebek öldürmesini savunman aklandımı? :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze

Seni gidi seniiii. Fetöcülerde böyle yapmıştı. Herkesi terörist ilan ediyorlar diye CHP lilere yanaşmışlardı :) Noldu İsrailin katliamını bebek öldürmesini savunman aklandımı? :)
şimdi de fetöcü mü ilan ettin ?

GirayHan

80+ Platinum
1917/18 yılında evet. Filistin Osmanlı toprağıydı Osmanlı subayıydı. Yukarıda Yazdığımdan bunu mu anladın ? Yada yukarıda yazdığım hangi cümle sana battı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
3 ünüzünde arka arkaya yazması ne güzel olmuş :)

Birisi "İsraili Boykot etmeyin" der,
Diğeri "Filistinin Gaz yatağına İsrailin" der,
Öbürü "İsrail cocukları öldürüyor ama sebebi var" der.

Ne güzel bir ekip oldunuz siz böyle :) Yoksa zaten ekiptinizde deşifremi oldunuz :)
Yazık kafana utanmadan iftira atıyorsun birde umarım en kısa zamanda psikiyatriste görünürsün.

1917/18 yılında evet. Filistin Osmanlı toprağıydı Osmanlı subayıydı. Yukarıda Yazdığımdan bunu mu anladın ? Yada yukarıda yazdığım hangi cümle sana battı ?
Okuduğunu anlamıyor kendisi hocam.

GirayHan

80+ Platinum
Dostum ben siyaset bölümü mezunuyum. Lafı öyle bir çevirir beni siyonist ilan edene sokarım ki ( belgelerle ) burdan kafasına kipayı takar israile yollarım adamı. :kekw:

Yazık kafana utanmadan iftira atıyorsun birde umarım en kısa zamanda psikiyatriste görünürsün.

Okuduğunu anlamıyor kendisi hocam.

Bu fotoğraf anlatır.

1698584616054.png

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Osmanlı subayı olduğu için Osmanlı toprağında savaşması çok mantıklı değil mi? osmanlının bütün topraklarını savunmak bize mi düştü şimdi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,154
Üyeler
163,116
Son üye
soykan deniz
Top Bottom