Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Yok onlar İbrahimi Yahudiler. Siyonist Yahudiler ise Öldürerek, Vahşetler işleyerek Tanrıyı Kıyamete zorlamaya çalışan yahudilerdir.
hamas, el kaide, pkk, ışid de siyonist mi hocam? yoksa onlar başka şeytana tapan tarikt mı?

İceWolf

80+ Silver
hamas, el kaide, pkk, ışid de siyonist mi hocam? yoksa onlar başka şeytana tapan tarikt mı?
Ayrıca bir bilgi daha vereyim sana. Sen şuan İngilizlerin sözüyle Hamasa Terörist diyorsunya, O İngilizler 100 yıl öncede dünyadaki tüm yahudi gazetelerinde Atatürke ve Kuvayi Milliyeye, Terörist diye yazdırıyorlardı!!!

Demek sen Kurtuluş savaşı zamanında yaşasan Atatürkü ve Kuvayi Milliyeyi Terörist zannedebilirdin :)

Afferim El Kaide, PKK, İŞİD siyonistlerin kurduğu terör örgütleridir. Orayı iyi anlamışsında gerisini anlamamışsın. Hamas bir parti adıdır. Seçimlere giren bir parti. Ama asıl isimleri KASSAM dır. Oda İzzettin Kassam dan gelir. Kuvayi milliye subayıdır kendisi ve İNGİLİZLERE karşı M.K.Atatürk ile birlikte savaşmışlardır.

Ne der Mahir Kaynak: “Hiçbir terör örgütü devlet kurmak için kurulmaz. Hepsi de büyük İsrail’i kurmak için kurulur…”

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya o değil de harbi bak indirim bildirimleri durmuyor. En az %50 indirim var hep. Bu normal değil.

yusuftheayay

80+ Bronze
CarrefourSA'nın mobil uygulaması yüklü bende bayadır. Yani bildirim gönderme sıklığına aşinayım. Şunu farkettim, bir süre dikkat ediyordum ama emin olamadım bekleyeyim dedim, İsrail - Filistin savaşı patladıktan sonra CarrefourSA sürekli indirim bildirimi gönderiyor. Hem de böyle üç beş kuruşluk indirimler de değil ciddi indirimler. Sizce neden?
Heryerde var o İsrail ürünleride indirimde boykottan dolayı yapılıyor almayın.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Carrefour İsrail askerlerine BEDAVA ihtiyaç tedariği yapıyor. O yüzden sadece Türkiyede değil dünyanın bir çok ülkesinde boykot ediliyor. Carrefour, Mcdonalds ve birçok ŞEYTANA TAPAN YAHUDİ'lerin firmasıda indirimlerle bu boykotu kırmaya çalışıyor.
Sen TÜRKSEN filistini israili yok ikiside düşmanın ikiside bir birinden beter kendinizi kandırmayın be olm

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Ayrıca bir bilgi daha vereyim sana. Sen şuan İngilizlerin sözüyle Hamasa Terörist diyorsunya, O İngilizler 100 yıl öncede dünyadaki tüm yahudi gazetelerinde Atatürke ve Kuvayi Milliyeye, Terörist diye yazdırıyorlardı!!!

Demek sen Kurtuluş savaşı zamanında yaşasan Atatürkü ve Kuvayi Milliyeyi Terörist zannedebilirdin :)

Afferim El Kaide, PKK, İŞİD siyonistlerin kurduğu terör örgütleridir. Orayı iyi anlamışsında gerisini anlamamışsın. Hamas bir parti adıdır. Seçimlere giren bir parti. Ama asıl isimleri KASSAM dır. Oda İzzettin Kassam dan gelir. Kuvayi milliye subayıdır kendisi ve İNGİLİZLERE karşı M.K.Atatürk ile birlikte savaşmışlardır.

Ne der Mahir Kaynak: “Hiçbir terör örgütü devlet kurmak için kurulmaz. Hepsi de büyük İsrail’i kurmak için kurulur…”
sanki İzzettin Kassam filistin bağımsızlığı için savaşmış ama tam emin olamadım.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sıcak fırsatlar kategorisine açın da alalım. (!)

İceWolf

80+ Silver
sanki İzzettin Kassam filistin bağımsızlığı için savaşmış ama tam emin olamadım.
1. dünya savaşında Suriye ve Filistin bölgesinde Türk ordusunda İngililere ve Fransızlara karşı savaşmış. Sonrasındada 1935 e kadar mücadele etmiş fakat o tarihte İngilizler tarafından şehit edilmiş.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
israil mallarina boykot yapan bi kesim var bende o kesimin içindeyim o kesimi boykottan vaz geçirmek için bence
Boykot edince israil bombalamaktan vazgeçmiyor yada batmıyor ayrıca israil malı diye paylaşılanların bir çoğu israile ait olmayan markalar , sizin beş para etmez türk liranızla boykot etseniz ne yazar etmeseniz ne yazar adamların haberi bile olmayacak. Boykot eden kesime acıyorum. Aynı performansı uygur türklerine zulüm yapan çinede bekliyoruz çin mallarınıda boykot edin bekliyoruz hadi. Giydiğiniz taktığınız kullandığınız ürünlerin hangisi israil veya abdye ait değil biliyor musunuz? Bir çoğu abdye ait, bu kadar cahil olmayın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Boykot edince israil bombalamaktan vazgeçmiyor yada batmıyor ayrıca israil malı diye paylaşılanların bir çoğu israile ait olmayan markalar , sizin beş para etmez türk liranızla boykot etseniz ne yazar etmeseniz ne yazar adamların haberi bile olmayacak. Boykot eden kesime acıyorum. Aynı performansı uygur türklerine zulüm yapan çinede bekliyoruz çin mallarınıda boykot edin bekliyoruz hadi. Giydiğiniz taktığınız kullandığınız ürünlerin hangisi israil veya abdye ait değil biliyor musunuz? Bir çoğu abdye ait, bu kadar cahil olmayın.
Hiçbir şey yapmamak daha mı iyi sence?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Evet arkadaşlar mc donaldosu boykot ediyoruz israil battı yemek söyledim yere döktüm hepsini israil ve abdyi tamamen batırdık şuan :
1698502949358.png

Top Bottom