Neler Yeni

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Şimdi ne olacak sanki israil den fazla askerleri var gibi birsürü örgüt birleşmiş israile çöküyorlar.
Başedebilecekmi israil medyada çok fazla israil i alacakmış gibi görüntüler var askerler şehirler halk vs.vs.
İsrail ne yapıcak bakalım ben en sonunda İsrailin kazancağını düşünüyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Bugünün şerefine dükkanım da kolaları zamsız fiyattan satıyorum yanına sakız ufak çikolata da ikram ediyorum. Onlar kazanırken biz kaybediyoruz. Filistiniezebilirsin.org

Bura.K

80+ Silver
Şimdi ne olacak sanki israil den fazla askerleri var gibi birsürü örgüt birleşmiş israile çöküyorlar.
Başedebilecekmi israil medyada çok fazla israil i alacakmış gibi görüntüler var askerler şehirler halk vs.vs.
Filistin, acınma politikasıyla yürüyen bir devlet zaten. Ancak medyada gördüklerimiz fena görüntüler var.
Yıllardır yapılanın kendince öcünü alacak Filistin. Bardak taşmış, feci kin dolular. Gelen görüntülere ve haberlere baktığımda pek bir savaş ahlakına sahip olduklarını da görmüyorum. Yaşlı, genç, erkek, kadın fark etmeksizin saldırıyorlar. İsrail de aynen böyle saldırıyordu. Zamanla daha netleşecektir yaşananlar. Hamas bir yerden sağlam ekipman edinmiş olsa gerek, İsrail de sağlam bir misilleme yapacaktır.
İsrail, Filistin'i çiğ çiğ yiyecek. Filistin'in tek amacı İsrail'in vatandaşlarını öldürüp iz bırakmak gibi bir şey şu anda. İsrail'in kaybetme olasılığı yok zaten. Filistin, yüzyılın hatasını yaptı. Yüksek ihtimalle Hamas, Arap ülkeleri tarafından destek aldı. İsrail zaten ABD ve AB tarafından destek alıyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
Filistin, acınma politikasıyla yürüyen bir devlet zaten. Ancak medyada gördüklerimiz fena görüntüler var.

İsrail, Filistin'i çiğ çiğ yiyecek. Filistin'in tek amacı İsrail'in vatandaşlarını öldürüp iz bırakmak gibi bir şey şu anda. İsrail'in kaybetme olasılığı yok zaten. Filistin, yüzyılın hatasını yaptı.

Yüksek ihtimalle Hamas, Arap ülkeleri tarafından destek aldı. İsrail zaten ABD ve AB tarafından destek alıyor.
Reis bu savaşı kimin kazanması dünya için daha sağlıklı olur ?

Bura.K

80+ Silver
Reis bu savaşı kimin kazanması dünya için daha sağlıklı olur ?
İsrail.

Filistin, Türk düşmanı bir politikada ilerliyor. İsrail ise tam tersi. Türkiye'nin terör ilan ettiği tüm örgütleri İsrail'de terör ilan etti. Ayrıca Filistin gibi PKK'lı militanlar eğitmiyor. Filistin'de onlarca PKK karakolu ve eğitim yeri var. İsrail, bizle ortak operasyonlara bile çıktı. Hatta Öcalan'ın yerini söylemişti bize.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
İsrail.

Filistin, Türk düşmanı bir politikada ilerliyor. İsrail ise tam tersi. Türkiye'nin terör ilan ettiği tüm örgütleri İsrail'de terör ilan etti. Ayrıca Filistin gibi PKK'lı militanlar eğitmiyor. Filistin'de onlarca PKK karakolu ve eğitim yeri var. İsrail, bizle ortak operasyonlara bile çıktı. Hatta Öcalan'ın yerini söylemişti bize.
Kral inşallah kazanır diyeceğim ama medyaya göre filistin kazandı bile.
İsrailinnde ne olduğu ortada şimd kral onlarında çok bir farkı yok

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İsrail, Filistin'i çiğ çiğ yiyecek. Filistin'in tek amacı İsrail'in vatandaşlarını öldürüp iz bırakmak gibi bir şey şu anda. İsrail'in kaybetme olasılığı yok zaten. Filistin, yüzyılın hatasını yaptı. Yüksek ihtimalle Hamas, Arap ülkeleri tarafından destek aldı. İsrail zaten ABD ve AB tarafından destek alıyor.
Gözüken o ki çetin bir çatışma olacak, sanmıyorum çiğ çiğ yiyebileceklerini. İsrail askeri öldürdüklerinde İsrail'in daha da fazla teçhizatla birlikte misilleme yapacağını onlar da biliyor illaki. Hazırlıksız saldırmamışlardır.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
İsrail.

Gözüken o ki çetin bir çatışma olacak, sanmıyorum çiğ çiğ yiyebileceklerini. İsrail askeri öldürdüklerinde İsrail'in daha da fazla teçhizatla birlikte misilleme yapacağını onlar da biliyor illaki. Hazırlıksız saldırmamışlardır.
İsraile komple dünyadan destek yağmazsa sıkıntı gibi duruyor.
Herifler İsrailin F16 larını tanklarını ele geçirmişler resmen.

Kara*

80+ Silver
İsrail sandığı kadar boş değildir hayatlarının hatalarını yaptılar filistinliler düzensiz aniden gayri nizami harp uygulamaya çalışmışlar ama fazla sürmez etkisi patlayacağı belliydi bu zamana kadar az durdular zaten.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
İsrail.

İsrail sandığı kadar boş değildir hayatlarının hatalarını yaptılar filistinliler düzensiz aniden gayri nizami harp uygulamaya çalışmışlar ama fazla sürmez etkisi patlayacağı belliydi bu zamana kadar az durdular zaten.
Beyler israil i alırlarsa ne olacak

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yıllardır yapılanın kendince öcünü alacak Filistin. Bardak taşmış, feci kin dolular. Gelen görüntülere ve haberlere baktığımda pek bir savaş ahlakına sahip olduklarını da görmüyorum. Yaşlı, genç, erkek, kadın fark etmeksizin saldırıyorlar. İsrail de aynen böyle saldırıyordu. Zamanla daha netleşecektir yaşananlar. Hamas bir yerden sağlam ekipman edinmiş olsa gerek, İsrail de sağlam bir misilleme yapacaktır.
Filistin'in İslam'a aykırı bir şekilde saldırması cidden hoş olmadı. Saldırıyorsa bile en azından savaş ahlakına göre hareket etmesi gerekirdi.
Biri Filistin'i fena gaza getirmiş sanırsam.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,159
İsim
Hakan
Hadi bakalım İsrail'e başarılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular