Neler Yeni

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
Savaş bu kanka belli olmaz ezik gördüğün düşman zorda kaldığında neler neler başarır. Filistin tarafı aynı öncekiler gibi öteki araplara gelin çağrısı yapmışlar adamlar WW2 döneminden belli hep aynı şeyi yapıyorlar.
Reis israil tek kalırsa sıkıntı ama dünyadan yardım yağarsa o zaman şansları yok

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Tahmini ne zaman sonuçlanır savaş

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1696676222187.jpeg

İsrail sokaklarında böyle geziyorlarmış iddia bu

Bura.K

80+ Silver
İsrail sokaklarında böyle geziyorlarmış iddia bu
İsrail sınırıdır o. İsrail sokaklarında böyle gezemezler. İsrail askerlerini bölgeye yönlendirmekle meşgul. Demir Kubbe Hava Savunması sistemi sayesinde roket saldırılarının çoğunu atlatıyorlar. 3-5 tane roket isabet etmiş sadece.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İsrail, bugün (1 saat öncesine kadar) Resmi olarak Filistin'e ve Filistin destekli örgütlere savaş ilan etti.
Filistin destekli ve Filistin'i ve Müslüman ülkeleri koruma amacı güden 'Hamas', saldırıya ani bir karşılık verdi.
İsrail ordusunun çok sayıda personel kaybı yaşadığı biliniyor. Ayrıca ekonomik kayıpta cabası.

Hamas, Askeri bölgeler dışında odağını sivil bölgelere geçirmiş durumda. Ayrıca kadın ve çocuk ayırt etmeksizin tüm sivilleri kaçırıp öldürüyorlar. Bazı kadınlara tecavüz ettikleri biliniyor.

Benim fikrimi soracak olursanız; 6 Müslüman ülkeye karşı daracık alanda savaşan ve kazanan İsrail, bu savaşı hayli hayli kazanır. Ama karşılarında ölümden korkmayan ve kendilerini canlı bomba
olarak kullanabilecek bir paramiliter bir örgüt bulunuyor.

Türkiye yüksek ihtimalle Nötr kalır. Ya da İsrail'i destekler çünkü bu savaştan Filistin sağ çıkamaz.

Olayların güncel halini aşağıdaki Twitter hesabından takip edebilirsiniz.

Erdoğan açıklama yaptı, yukarıda dediğim gibi Nötr durdu:
Benim fikrim dünya bir klozet biz ise sifonu çekiyoruz az kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom