O zaman benim gibi yap engelle geç.Ciddiye almıyorum, ismini bile görmek istemediğimden dedim
O zaman benim gibi yap engelle geç.Ciddiye almıyorum, ismini bile görmek istemediğimden dedim
Anladım hocam sağolun, çağ gerisi.Şeriatçı birini ciddiye almayın derim.
Engelli zaten, yine de reaksiyonlarda adı varO zaman benim gibi yap engelle geç.
Ben şu lebedev lavuğunun reaksiyonlarını nasıl gizleyebilirim?
siz inat yeni pfp yapıp geldim ulanAldırış etmeye gerek yokmuş, toxic elamanın teki.
İnşallah kardeş ülke oluruzyakında kardeş ülke
Benim gibi düşünen varmış.Güzel haber. ABD - Türkiye - İsrail - İngiltere işbirliği hayaliyle yatıp kalkıyorum zaten.
Anladık kanka en gerici sensinsiz inat yeni pfp yapıp geldim ulan
Olması gerekendi.Son Dakika: İlişkileri normalleştirme adımlarının ardından İsrail, Ankara büyükelçisi olarak Irit Lillian'ı atadı
İlişkileri normalleştirme adımlarının ardından Türkiye ile İsrail arasında 17 Ağustos'ta, diplomatik ilişkilerin yeniden en üst düzeye çıkarılması ve karşılıklı büyükelçi atanması kararı almıştı. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Ankara büyükelçisi olarak halihazırda Ankara'da görev yapan Irit Lillian'ı atadı. Bu atama ile birlikte Türkiye ve İsrail arasında 4 yıl sonra büyükelçilik düzeyinde temas kurulmuş oldu.