Neler Yeni

İsrail'i boykot ediyor musunuz?

İsraili Boykot Ediyormusunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    94
Bir gayrimüslim filistini desteklemek istemeyebilir ama neden din temelli hareket eden İsrail'i destekler anlamıyorum
Hocam filistinin bayrağındaki kırmızı rengin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım osmanlı askerlerimizi müslümanlarımızı ingilizler bağımsızlık vericez diye kışkırtıp on binlerce osmanlı askerlerini diri diri yaktilar oldurduler osmanli askerleride müslüman değilmiydi bu kadar müslüman olan adam israili neden destekler diyorsunuz ya bu adamlar ermeni soy kırımını destekledilermi desteklemediler kktc tanıdılarmı tanımadılar yetmedimi doğu türkistandaki türk senin soyun hemde müslüman olan türkleri katlederken çinin arkasında dururken ordaki çoçukların hiçmi geleceği hayatı yoktu mustafa kemal atatürkü koymuşsun ppne ama şunu bilmiyorsun atatürkün bir lafı vardı hatırlamıyorum ama şunu hatirliyorum araplar için türkler kan dökmeyecek diye kusura bakma ama bu anlattıklarımdan sonra hala filistini desteklememi istiyorsan ben sana ne diyim.

İsraili destekleyeni ülke kursam orduma almam.Boykot konusunda da zaten almadığını şeyleri almamaya devam ediyorum
Hamas terröristlerini mi destekliyon?
Filistinde onca PKK lılara eğitim geçtiler. Nasıl kendi düşmanını seversin?

Tarihe bile geçmiş hainlikleri. Neysee Zaten üstte dediğim gibi. Halkları birbirine düşman yaparak nüfus azaltıyorlar.
Tartışma yapmiycam

Hocam filistinin bayrağındaki kırmızı rengin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım osmanlı askerlerimizi müslümanlarımızı ingilizler bağımsızlık vericez diye kışkırtıp on binlerce osmanlı askerlerini diri diri yaktilar oldurduler osmanli askerleride müslüman değilmiydi bu kadar müslüman olan adam israili neden destekler diyorsunuz ya bu adamlar ermeni soy kırımını destekledilermi desteklemediler kktc tanıdılarmı tanımadılar yetmedimi doğu türkistandaki türk senin soyun hemde müslüman olan türkleri katlederken çinin arkasında dururken ordaki çoçukların hiçmi geleceği hayatı yoktu mustafa kemal atatürkü koymuşsun ppne ama şunu bilmiyorsun atatürkün bir lafı vardı hatırlamıyorum ama şunu hatirliyorum araplar için türkler kan dökmeyecek diye kusura bakma ama bu anlattıklarımdan sonra hala filistini desteklememi istiyorsan ben sana ne diyim.
O zamanlarda İngiliz ne derse onu isteseler de istemeseler de yapıyorlardı.Filistin cephesi full İngiliz kontrolünde zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hamas terröristlerini mi destekliyon?
Filistinde onca PKK lılara eğitim geçtiler. Nasıl kendi düşmanını seversin?

Tarihe bile geçmiş hainlikleri. Neysee Zaten üstte dediğim gibi. Halkları birbirine düşman yaparak nüfus azaltıyorlar.
Tartışma yapmiycam
Hamas 2 aylık teröristse İsrail 50 yıllık

Ayrıca Şuana kadar Yahudi Lobisi ermeni soykırımının tanınmasını engelledi ve engelleyecektir.
Araplardan Türk halkına dost olmaz hiç bir zaman.

Ayrıca ülke olarak sözde herkes filistini desteklesede sınıra götürseler ertesi gün geri sınırdan uzaklaşacak çoğu müslüman arkadaşım var benim bu işler öyle yeğenim yok israil terörist yok o bu olmuyor o işler çok delikanlıysanız sınıra

Ha bu arada israilin büyük israil projesini bende biliyorum filistin giderse tryede gelecek savaş diyenlerde vardır ama sunuda unutmamak lazimki hangisi alirsa alsin elbet savaşı trye getireceklerdir ne filistin ne israil ikiside türkiyeden nefret eden ülkeler ikisinede acımıyorum ama elin yahudisi depremde ikmal destek gönderen ilk ülkelerden çok müslüman dediğiniz ülkeler depremde trye haftalar sonra destek hatta bazıları göndermedi önce kendimize sormak lazım bizmi gavuruz onlarmı

Öyle uzun bir metin yazmayacagim sadece soru ben israili destekliyorum.
İslam alemi cehalete mahkümdür ve mahküm kalacaktır nedenini görmek çok zor olmasada
Cahil kalanı ezerler devir çağdaşlık devri
Ama bizim halk hala Osurursam orucum bozulurmunun derdinde :D

Merak edenler Niyazi Kahveci hocanın derslerini dinleyip 1-2 şey öğrenebilir
Hem İlahiyatçı, Hem Felsefeci, Hemde Sosyal Bilimci İngiltere'de 10 sene eğitim almış çok büyük bir hocadır ama bizdeki halkın cehaleti sağolsun kimse adını bile duymamıştır... Zaten islam aleminin cehalete mahküm olma sebebide budur

O zamanlarda İngiliz ne derse onu isteseler de istemeseler de yapıyorlardı.Filistin cephesi full İngiliz kontrolünde zaten

Sen ona bakarsan 1923 yilinda osmanliyi türkiyeyi yani kuşattıklarında halkın elinden hiçbirşey gelmiyordu 1923 yılında osmanli bittikten sonra osmanlı ingilizin kuklası emri kölesiydi bir süre atatürk nasıl ülkeyi bu zorluklara rağmen boyun eĝmeyip ülkesini kurdu filistin niye ingilizlere karşı gelmedi durumu niye osmanlıya bildirmedi zaur hocamın dediği gibi araptan dost olmaz ayrıca 2 3 kuruşluk malları almayarak boykot ederek israil çökseydo şuan tüm markalar ülkelerin ekonomisi çökerdi mesela ben cola almıyorlar fairy bulasik deterjani felan almiyorlat indirime giriyor aliyoruz almayalimmi garibanı var adam acliktan olmesinmi tabii ki alacak.

Yine söylediğim gibi. Nüfus 8 milyarı aştı.
Bundan sonra her kimse savaş yapıcaksa gözünü kapatıp füzeyi sallıyacaktır.

Rusya Ukraynayı Filistinden beter duruma düşürmüş. Hatta Füzenin bisiklet kullanan çocuğun kafasına nasıl düştüğünün videosu var internette.

Son düzenleme:
Ayrıca konudanda bakildigi uzere forumun çoğundan fazlası arap düşmanı ve israili destekliyor

4080 alamamakla israili desteklemek ne alaka filistini destekleyince 4080 alabileceklermi elinizdeki tezler çürüyünce saçmalamaya başladınız.
İktidar İsrail'i desteklese burda İsrail savunan olmaz çünkü maksat savaş konuşmak değil politika yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,965
Üyeler
173,443
Son üye
Kaanberk54
Geri