İsrail'i boykot ediyor musunuz?

İsraili Boykot Ediyormusunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    94
Tabikide

2 Tarafta haklı değil , ama ikisinden birisinin seçilmesi istenirse israili seçerdim ayrıca boykot etmek 3IQ insanların yaptığı bir iştir. Bunu yazdıktan sonra mc donald'stan menü almaya gittim.
O dediğin yeri Türkiye de Katar lılar yani o nefret ettiğin araplar işletiyor ama yinede sen bilirsin tabi.

Hocam filistinin bayrağındaki kırmızı rengin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım osmanlı askerlerimizi müslümanlarımızı ingilizler bağımsızlık vericez diye kışkırtıp on binlerce osmanlı askerlerini diri diri yaktilar oldurduler osmanli askerleride müslüman değilmiydi bu kadar müslüman olan adam israili neden destekler diyorsunuz ya bu adamlar ermeni soy kırımını destekledilermi desteklemediler kktc tanıdılarmı tanımadılar yetmedimi doğu türkistandaki türk senin soyun hemde müslüman olan türkleri katlederken çinin arkasında dururken ordaki çoçukların hiçmi geleceği hayatı yoktu mustafa kemal atatürkü koymuşsun ppne ama şunu bilmiyorsun atatürkün bir lafı vardı hatırlamıyorum ama şunu hatirliyorum araplar için türkler kan dökmeyecek diye kusura bakma ama bu anlattıklarımdan sonra hala filistini desteklememi istiyorsan ben sana ne diyim.
Knk kırım türkleri veya tatarlar hain mi sence?

Şu forumda bile boykot oranı %20, bie de ciddi ciddi bazı ürünlerin boykot nedeniyle indirime girdiğini iddia edenler vardı.

4080 alamamakla israili desteklemek ne alaka filistini destekleyince 4080 alabileceklermi elinizdeki tezler çürüyünce saçmalamaya başladınız.
Pekala, söylediği cümleyi anlamayacak kadar gerideysen israili destekleme nedenini sormama gerek bile yok. Anlatmak istediği şey forumdaki çoğu kişinin veya ülkedeki çoğu kişinin iktidar karşıtı olması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boykot olayına gelirsem benim çok dikkat ettiğim bir mevzu değil.

Pekala, söylediği cümleyi anlamayacak kadar gerideysen israili destekleme nedenini sormama gerek bile yok. Anlatmak istediği şey forumdaki çoğu kişinin veya ülkedeki çoğu kişinin iktidar karşıtı olması.

Dostum şizofrenmisin?

İsrail boykot falan filan

Bu arada popeyes daha iyi bence

Amputemisin

Ekler

• 707ff0ab-d879-4411-9020-e29ea44cebbe.jpg
    707ff0ab-d879-4411-9020-e29ea44cebbe.jpg
    2.5 MB · Hit: 27
hocam kötülemek için demiyorum ama bizim millet ne yapması gerektiğini bilmiyor adam boykot yapıyorum diyor eline bir bakıyorsun cola yı almış yere döküyor amaç onu almamak sen onu alarak boykota değil israile katkı veriyorsun
soruna yanıt olarak yapıyorum ama o mallara ihtiyacım olmadığı için ekonomi de enflasyon vs tavan yapınca ucuzu alıyoruz işime geliuor yani

hocam kötülemek için demiyorum ama bizim millet ne yapması gerektiğini bilmiyor adam boykot yapıyorum diyor eline bir bakıyorsun cola yı almış yere döküyor amaç onu almamak sen onu alarak boykota değil israile katkı veriyorsun
soruna yanıt olarak yapıyorum ama o mallara ihtiyacım olmadığı için ekonomi de enflasyon vs tavan yapınca ucuzu alıyoruz işime geliuor yani
Al dostum zaten sen almasan başkası olacak boykotla bir ülke batırılamaz en zengin insanlar yahudi insanlaridir markalarsa para bitse parayi yine bulur onlar.

ama israili de desteklemiyorum onca insanı k*stiler israil bir devlet değil dünyadaki en gavur en ş*r*f*iz topluluktur

Al dostum zaten sen almasan başkası olacak boykotla bir ülke batırılamaz en zengin insanlar yahudi insanlaridir markalarsa para bitse parayi yine bulur onlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,923
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri