Neler Yeni

İsrail'i boykot ediyor musunuz?

İsraili Boykot Ediyormusunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    94
Hocam ben çok saçma buluyorum bu boykot işlerini daha 5 vakit namaz kılmayan 2 dua bilen elemanlar cıkmıs kola alıp yere döküyor israil boykot diye o kola zaten alınmıs parası verilmiş neyin boykotu bu ? Zaten malum ülkemizde adam akıllı üretim yok neredeyse tükettiğimiz her şey yurtdışından geliyor Ne biliyim starbucksa mc donaldsa gidip bağrınıp etrafı yıkıyolar çalışanları rencide ediyolar :D o çalışanların suçu ne ? Siz orda bağırınca bir şey değişiyormu aa bu türkler starbucksta kahvemizi döktüler boykot ediyolar nasıl para kazanıcaz diyip savaşı bırakıcaklar heralde :D zaten starla mc donaldsın israilin değil diye biliyorum metroda bağırmalar insanları rahatsız etmeler gibi daha birsürü haraketler yani kendilerini rezil etmekten başka bir şey yaptıklarını düşünmüyorum cidden yazık yani

Büyük israil için her şey hızla gelişiyor.
Kola dökmeye devam.....

Boykot olayına farklı açıdan bakın bugün yabancı marka yerine belki az bi fark vererek yerli markayı tercih ederseniz o marka da büyüyüp gelişir daha kolay alınabilir duruma gelir ve yerli üretime katkı sağlar.
Bugün üretilen kaliteli yerli markalar var onlara yönelmek her zaman iyidir boykot ederek , sağlığı düşünerek veya geleceğini düşünerek.

Şu forumda %1 fındık fazla diye bilmem ne markasını tercih eden arkadaş kalkıp kola içcem oh mis diyor cidden anlayamıyorum bu mantığı.

O zamanlarda İngiliz ne derse onu isteseler de istemeseler de yapıyorlardı.Filistin cephesi full İngiliz kontrolünde zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hamas 2 aylık teröristse İsrail 50 yıllık
filistinin tarihte türklere ne yaptığını öğren sonra destekle

"Hepsi ameriganın oyunları vatandaslar herkezi boygota davet ediyom" diyenlerin kafasında canlanan olay:

Yanlış yoldasın ve çoğunluğun değil nerdeyse tamamen yanlışın var. İster kabul et ister etme "kesinlikle" yanlışın var. Büyüdükçe, öğrendikçe ve araştırdıkça anlayacaksın ve bu dediklerin hepsi hat safada kalıp yeni bir sayfa açacağına inanıyorum. Umarım doğru yolu bulursun arkadaşları fazla yorma bol şans dilerim 😄
tarih bilmeyen adamsın kendinide çok komik duruma düşürme evinr aldigin her mal israilin malı 😀

ben filistini boykot ediyom

Hamas 2 aylık teröristse İsrail 50 yıllık
Hamas mı 2 aylık? Hamas 20 yıldan daha uzun süredir İsrail ile savaşıyor.

Benim gözümde sivilleri öldüren kim olursa olsun teröristtir. İsrail'de, Hamas'da, Filistin'de teröristtir. Hizbullah'da, Lübnan'da teröristtir.

Asıl amaç aslında sizin bildiğinizden farklı. İsrail'in bu saldırıyı yapma sebebi Akdeniz'deki kaynaklar için. Filistin'i topraklarına katıp, Akdeniz'deki hakkını genişletecek. Sonra sıra Lübnan'a gelecek. Orayı da işgal edip Akdeniz'de Türkiye'nin önünü kapatacak ve Hizbullah, Hamas gibi örgütlerden de kurtulmuş olacak.

Türkiye ve Yunanistan, Akdeniz'de sürekli kaynakların kendilerine ait olduğunu belirtiyor. Bu arada az buz kaynak değil, Milyarlarca Dolar değerinde bir kaynak yatıyor. Ama İsrail'in olaya girmesiyle ne Türkiye ne Yunanistan bu pastadan pay alabilir. Bu sebepten dolayı Yunanistan, İsrail'e destek açıklaması yapmadı veya Türkiye.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın 13 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
ortada bir savas yok birini destekleyecek bişey de yok. sen cıkıp soykırımı desteklıyorum dıyorsun. 5,500 cocuk ve 3500 kadının öldürüldüğü bir ortam da bu kadar vahsice cevaplar verıyorsan yazık senin haline. bu olay yeni olan bir olayda değil 20 yıldır israil durmadan amansızca sebepsizce sivil öldürüyor. çok ilginc varlıklarsınız gercekten sivillerin öldürülmesini destekleyecek kadar ne yasadınız anne babanız nasıl yetistirdi sizi gercekten cok merak edıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Bunu hiç unutma evlat! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı; devam edegelen sömürgeciliği, döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur.

2 Tarafta haklı değil , ama ikisinden birisinin seçilmesi istenirse israili seçerdim ayrıca boykot etmek 3IQ insanların yaptığı bir iştir. Bunu yazdıktan sonra mc donald'stan menü almaya gittim.

Boykot et veya etme ama İsrail i destekliyorum ne demek anlamıyorum bu zulüme nasıl ortak oluyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,589
Üyeler
173,215
Son üye
emko
Geri