2K Gaming'e uygun F/P Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba, ben dün bir şımarıklık yapıp bütçemin üzerine çıkıp "Dell Alienware AW2725DF" monitör satın aldım. Şimdi buna uygun 2K'da en üst seviyede olmasada iyi bir performans vericek bir sistem almak istiyorum. Olabilicek en uygun şekilde bitirmek istiyorum. Sadece anakartı B650 seviyesinde ileriye dönük almak istiyorum daha sonra upgrade için sorun çıkartmaması için. 7800XT'yi 2K seviyesi için tavsiye ediyor musunuz? Kartın fiyatı uygun geldi bana ama kimi yerde övülmüş kimi yerde yetersiz bulunmuş emin olamadım. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Hocam kendine referans alabilmen amacıyla yazıyorum. İmzamda mevcut sistemim ve mevcut monitörlerim var. İmzadaki setup ile The Last Of Us 2'de yüksek ayarlarda 140-160 FPS arası alıyorum. Ultraya çeksem düşeceği max 100-120 bandı. Buna göre sistem tasarlayabilirsin kafanda. Yükseltmek istersen yükseltirsin fakat benim imzadaki sistemde tek pişmanlığım 70 serisi bir ekran kartı almamak oldu. 4070-4070ti-4070 super vs. gibi kartlara yönelebilirsin kafan aşırı rahat olur. 5000 serisi de öneririm tabii ki ama bütçe önemli bu kısımda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kendine referans alabilmen amacıyla yazıyorum. İmzamda mevcut sistemim ve mevcut monitörlerim var. İmzadaki setup ile The Last Of Us 2'de yüksek ayarlarda 140-160 FPS arası alıyorum. Ultraya çeksem düşeceği max 100-120 bandı. Buna göre sistem tasarlayabilirsin kafanda. Yükseltmek istersen yükseltirsin fakat benim imzadaki sistemde tek pişmanlığım 70 serisi bir ekran kartı almamak oldu. 4070-4070ti-4070 super vs. gibi kartlara yönelebilirsin kafan aşırı rahat olur. 5000 serisi de öneririm tabii ki ama bütçe önemli bu kısımda.
2k çözünürlükte alıyorum bu FPS değerlerini eklemeyi unutmuşum affola :)

pahalı

Arkadaşlar bu sistemi almaya karar verdim sadece ilerde upgrade yapabilmek adına anakartı MSI Pro B650-S e upgradeledim bir de RAM'leri 500 tl farkla 6000mhz olan modeline upgradeledim. Başka bir tavsiyeniz yoksa bu kasayı alacağım.
bu pahalı geldi bana yarın gaming gecesi var orada bir şey düşürebilirsin acele etme

2k çözünürlükte alıyorum bu FPS değerlerini eklemeyi unutmuşum affola :)
Bu fpsleri almanimkansız 70 fps yi geçmez o kart ama saf güçte dlss varsa bilemem

Geri