Yardım ISS değiştirme süresi

Leyla Tezcan

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Yeni bir abonelik aldım 30 gün önce normal şartlar da internet servis sağlayıcınızı bir kez değiştirdiğin takdirde 90 gün boyunca başka bir sağlayıcıya geçiş yapamazsınız fakat benim hem yeni bir aboneliğim var hemde hiç iss değiştirmedim bir sorun oluşturur mu?

90 gün süresi ilk geçişten sonraki geçişler için diye biliyorum. Btk'ya yazıp bilgi almayı deneyin.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
forumdaki arkadaşların önermesi ile Superonline'dan FixNet'e geçtim çok memnun kaldım, kesinlikle öneririm. Müşteri hizmetlerinde çalışanlar bilgili ve diğer ISS'ler gibi hadi hemen sizi geçirelim kafasında değiller, şans verilebilir.

forumdaki arkadaşların önermesi ile Superonline'dan FixNet'e geçtim çok memnun kaldım, kesinlikle öneririm. Müşteri hizmetlerinde çalışanlar bilgili ve diğer ISS'ler gibi hadi hemen sizi geçirelim kafasında değiller, şans verilebilir.
fixnet ne la kurucu ortaklarından mısın gelip övüyorsun :D

Benim konuyla bunun ne alakası var? Ben ne sordum sen İSS öneriyorsun.

Yeni bir abonelik aldım 30 gün önce normal şartlar da internet servis sağlayıcınızı bir kez değiştirdiğin takdirde 90 gün boyunca başka bir sağlayıcıya geçiş yapamazsınız fakat benim hem yeni bir aboneliğim var hemde hiç iss değiştirmedim bir sorun oluşturur mu?
Değiştirebilirsin. Sorun yok. Bende yaptım zamanında. Hayırlı olsun dostum

@kubi Kardeşim ISS tavsiyesi istemedim. Konuyu anlayarak yorum yapın lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,455
Üyeler
174,878
Son üye
oguzhan621
Geri