Neler Yeni

Yardım İSS önerisi, Türknet kullanmak artık pek mantıklı değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
türknete 2021 yılında geçiş yapmıştım, en büyük artısı tahaatsüz olması ve gigafiber imkanı sunmasıydı. misyonları önce istanbul sonrada tüm türkiyeye gigafiber altyapısı sağlamak olunca bnde gigafiber gelene kadar burada takılırım sonra zaten gigafiber gelince burada takılmaya devam ederim diyordum. ama geçen bu neredeyse 4 yılda yaşadığım istanbul sultangazi yunus emre mahallesine bir türlü gigafiber gelmiyor, bunun hakkında bir haber bile duyamıyorum, türknet teknik desteği bu konu hakkında bilgide vermiyor. bu zamana kadar beklememin sebebi bir umut gigafiber gelmesiydi ama artık türknete para vermek mantıksız olduğunu anladım. 75 mbps 13 uploud interenete 500 ((belkide önümüzdeki aylarda 600 olucaktır) vermek istemiyorum. aldığm bu değerler ile daha iyi bir internet servis sağlayıcıısı önerir misiniz en mantııklı olanı hangisidir

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tuğra Yıldız
netspeed onerebilirim 100/20 paketi 330 tl

ahmetbirs

80+ Bronze
İstanbul içi türknet harici tavsiyeleri bekliyoruz

Reyconjeff

80+ Bronze
Gigafiber yoksa turknet kullanmak f/p açısından mantıklı değil. Gigafiber de öyle kolay kolay gelecek bir şey de değil. İlk olarak telekom altyapınızı öğrenmeniz lazım ona göre f/p iss seçersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Paşadöner
türknete 2021 yılında geçiş yapmıştım, en büyük artısı tahaatsüz olması ve gigafiber imkanı sunmasıydı. misyonları önce istanbul sonrada tüm türkiyeye gigafiber altyapısı sağlamak olunca bnde gigafiber gelene kadar burada takılırım sonra zaten gigafiber gelince burada takılmaya devam ederim diyordum. ama geçen bu neredeyse 4 yılda yaşadığım istanbul sultangazi yunus emre mahallesine bir türlü gigafiber gelmiyor, bunun hakkında bir haber bile duyamıyorum, türknet teknik desteği bu konu hakkında bilgide vermiyor. bu zamana kadar beklememin sebebi bir umut gigafiber gelmesiydi ama artık türknete para vermek mantıksız olduğunu anladım. 75 mbps 13 uploud interenete 500 ((belkide önümüzdeki aylarda 600 olucaktır) vermek istemiyorum. aldığm bu değerler ile daha iyi bir internet servis sağlayıcıısı önerir misiniz en mantııklı olanı hangisidir
Bence şuan en mantıklı Türknet ben bakıyorum Türk Telekom çok pahalı direk ele Vodafone var oda fiyat iyi ama evde internet konusunda pek iyi olmadıkları için internet yükleme hızı iyi olsada oyunlarda yüksek ping alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigafiber yoksa turknet kullanmak f/p açısından mantıklı değil. Gigafiber de öyle kolay kolay gelecek bir şey de değil. İlk olarak telekom altyapınızı öğrenmeniz lazım ona göre f/p iss seçersiniz
kolay kolay gelmeyeceğini bende biliyorum ama 4 yıl önce verilen gigafiber sözleri baya çöp

Reyconjeff

80+ Bronze
Mesela benim 2. adresimde gigafiber yok türknet 100 mbps verirken x bir iss telekom altyapısında 1000 verebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reyconjeff

80+ Bronze

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
NetGSM daha mantıklı gibi bende TürkNet kullanıyorum. TürkNet ile de alıştık engelsiz, yasaklı sitelere girmeye. Bunu veren birkaç firma var zaten. O yüzden ben de NetGSM'e geçmeyi düşünüyorum. Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi veriyor. Haziran'dan sonra karar vereceğim bende sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
evet bide neye göre verdikleri de enteresan. bir arkadaşım gecekondu mahalesinde yeni binada oturuyor ama mahalede gigafiber var :)
hocam bn yunus emre oturuyorum oturduğum sultangazinin nüfusu 600 bin istanbulun en büyük 6-7. mahallesi buraya giga gelmicekte nereye gelecek allah aşkına
Mesaj otomatik birleştirildi:

NetGSM daha mantıklı gibi bende TürkNet kullanıyorum. TürkNet ile de alıştık engelsiz, yasaklı sitelere girmeye. Bunu veren birkaç firma var zaten. O yüzden ben de NetGSM'e geçmeyi düşünüyorum. Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi veriyor. Haziran'dan sonra karar vereceğim bende sanırım.
dns ile halledersin onlarıı ama 70 mbps internet için artık 500-600 vermek istemiyorum

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
hocam bn yunus emre oturuyorum oturduğum sultangazinin nüfusu 600 bin istanbulun en büyük 6-7. mahallesi buraya giga gelmicekte nereye gelecek allah aşkına
Mesaj otomatik birleştirildi:

dns ile halledersin onlarıı ama 70 mbps internet için artık 500-600 vermek istemiyorum

Sen o zaman en ucuz veren firmaya bakacaksın. Bende alt yapıma güveniyorum diye her zaman en ucuz İSS kullandım, hepsinden de memnundum. Zam yapandan kaçtım hep. :D

Top Bottom