Neler Yeni

Yardım ISS önerisi ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Türknetteyim mobilde sürekli bağlantı kopmaları yasıyorum. belki sorun modemdendir ama aylık 500 tl verdiğim bir hizmetten bir de sorun yasamak istemiyorum oyuzden daha uygun fiyatlı bir ISS e geçmeyi düşünüyorum varmı önerebileceğiniz bir ISS. Comnet kapanırken @Jon Snow du heralde uygun fiyatlı bir ISS bulmustu.

Screenshot_20250310_004953_Speedtest.pngScreenshot_20250310_004533_ChatGPT.png

( FTTH "daireye kadar" Fiber altyapım var bu arada türknette 100mbs paketi almıstım ama 1000 mbs destekliyor diye biliyorum altyapım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yuzarsef
süperonline en temizi bence 1gb olan paketi al takıl

xTURANN

80+ Silver
Fiberin sahibi türk telekomsa, vodafone falan bakabilirsin. Fakat türk telekom harici, farklı firmanın alt yapısında 1000 sunmayabilirler.

Benim de 1000'lik alt yapım vardı, vodafone max 200 dedi. TTNet veriyordu ama 1000. O da 700 tl civarıydı 2 sene önce..

Türknetteyim mobilde sürekli bağlantı kopmaları yasıyorum. belki sorun modemdendir ama aylık 500 tl verdiğim bir hizmetten bir de sorun yasamak istemiyorum oyuzden daha uygun fiyatlı bir ISS e geçmeyi düşünüyorum varmı önerebileceğiniz bir ISS. Comnet kapanırken @Jon Snow du heralde uygun fiyatlı bir ISS bulmustu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

( FTTH "daireye kadar" Fiber altyapım var bu arada türknette 100mbs paketi almıstım ama 1000 mbs destekliyor diye biliyorum altyapım)
Efsane neti buldum herhangi bir problem yok o günden bugüne

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Efsane neti buldum herhangi bir problem yok o günden bugüne
Sana zahmet konunun linkini gonderebilirmisin ❤️

Dogum gununde kutlu olsun🎂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiberin sahibi türk telekomsa, vodafone falan bakabilirsin. Fakat türk telekom harici, farklı firmanın alt yapısında 1000 sunmayabilirler.

Benim de 1000'lik alt yapım vardı, vodafone max 200 dedi. TTNet veriyordu ama 1000. O da 700 tl civarıydı 2 sene önce..
Turktelekom dur buyuk ihtimalle cunku kablonetinde altyapisi var ama o FTTH degil

Sana zahmet konunun linkini gonderebilirmisin ❤️

Dogum gununde kutlu olsun🎂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekom dur buyuk ihtimalle cunku kablonetinde altyapisi var ama o FTTH degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,115
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom