Neler Yeni

ISS Tavsiye sakarya serdivan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Güneşler'de oturuyorum, Türknet ile 75mbps sabit alabiliyorum. Altyapı sorgulamadan siz de bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Kaç yıldır sakaryadayım sakaryayyı bilmiyorum bana da türknet 44 mbps vdsl çıktı
Netspeed veya Millenicom'un sitesinden de sorgular mısın? Eğer tüm değerler aynı ise Türknet'i öneririm. 4,5 senedir kullanıyorum, ISS kaynaklı bir sorun yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Millenicomda sorgulamadan sonra fiber paketi gösteriyo netspeedte anlamadım ki
Fiber diye milletin aklını bulandırıyorlar. Senin alacağın hız Vdsl sınırları içinde. Aynı olay TT'de de var, 8/16 mbps bile alsan "FİBER HIZINDA" diye reklam yapıyorlar, ne fiber hızı kardeşim, 2 kişi instagrama girse diğerinin pingi 500 oluyor hala fiber diyorsun.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Fiber diye milletin aklını bulandırıyorlar. Senin alacağın hız Vdsl sınırları içinde. Aynı olay TT'de de var, 8/16 mbps bile alsan "FİBER HIZINDA" diye reklam yapıyorlar, ne fiber hızı kardeşim, 2 kişi instagrama girse diğerinin pingi 500 oluyor hala fiber diyorsun.
Özgür İletişim 50 paketini öneriyo ama ben 100 mbpslik paket alayım diyorum belki geceleri fln internet hızı artar uploadı fln artıyodur

Top Bottom