❌İndirim Bitti! İşşlemci

hocam daha geçenlerde aynı olay vatanda da gerceklesmisti. 3070ti uygun f,yata alınmıştı. Vatan yanlış f,yatlandırma deyip iptal etmişti. Dostlarımız uğraşıp ekran kartını ödedikleri fiyata almıştı en sonunda .

İşin peşini bırakmayın :)
Konu var mı? Ne kadar uyguna mesela buradaki gibi 13K-6K oranında mıydı? 2-3K'lık indirim yapmıştı Vatan'dan beklenmeyecek şekilde ve onları göndermemek için diretmişti Vatan, onu mu diyorsunuz? Eğer öyleyse aynı şey değil. Bu tür absürt fiyat hatalarından THH'ye gitmiş eli boş dönmüş birçok kişi var. İş yine firmaya kalıyor ve DFS tutumunu belli etmiş.

Bu demek değil ki mağduriyet durumunda peşinden gidilmesin, ama burada alanlar 13K'lık işlemcinin 6K'ya satılmayacağını bilir. Bir hatayı fırsata çevirme durumu var ve bu alımın gerçekleşmemesi alıcıyı(!) mağdur yapmaz.

Tek bir konuyu mantıklı bulabilirim, ücret iadesi için geçen sürede faizinin talep edilmesi, o da pratikte ne kadar mümkün emin değilim.

Son düzenleme:
Konu var mı? Ne kadar uyguna mesela buradaki gibi 13K-6K oranında mıydı? 2-3K'lık indirim yapmıştı Vatan'dan beklenmeyecek şekilde ve onları göndermemek için diretmişti Vatan, onu mu diyorsunuz? Eğer öyleyse aynı şey değil. Bu tür absürt fiyat hatalarından THH'ye gitmiş eli boş dönmüş birçok kişi var. İş yine firmaya kalıyor ve DFS tutumunu belli etmiş.

Bu demek değil ki mağduriyet durumunda peşinden gidilmesin, ama burada alanlar 13K'lık işlemcinin 6K'ya satılmayacağını bilir. Bir hatayı fırsata çevirme durumu var ve bu alımın gerçekleşmemesi alıcıyı(!) mağdur yapmaz.

Tek bir konuyu mantıklı bulabilirim, ücret iadesi için geçen sürede faizinin talep edilmesi, o da pratikte ne kadar mümkün emin değilim.
Hocam ben kendim mağazada çalışıyorum. Flo mağazasında . Bir ürünün etiket fiyatı, verilen fiyatı neyse o fiyatı görüp almak isteyen müşteri almak zorundadır. Her yerde böyledir bu durum.

Mağazada bizimde başımıza gelmişti. Etiketleri basan bir çalışanımız nike ayakkabıyı cok daha uygun fiyattan etkiket basmıştı. Kasada barkodu okutunca asıl fiyatı cıktı. Müşteriyi bilgilendirdik fakat müşteri hakkı olarak etiket fiyatından alacağı konusunda diretti. Arada ciddi uçurum fiyat farkı var idi.
Olay bölge müdürüne kadar gitti ve etkiket fiyatından müşteriye verilmesi kararı onaylandı mahkemelik olmamak için.

İşin kısası yine aynı durum mevcut. Müşteri gördüğü fiyattan ürünü almak isterse alabilir. Sorun tamamen çalışanların /firmanın hatası.

Hocam ben kendim mağazada çalışıyorum. Flo mağazasında . Bir ürünün etiket fiyatı, verilen fiyatı neyse o fiyatı görüp almak isteyen müşteri almak zorundadır. Her yerde böyledir bu durum.

Mağazada bizimde başımıza gelmişti. Etiketleri basan bir çalışanımız nike ayakkabıyı cok daha uygun fiyattan etkiket basmıştı. Kasada barkodu okutunca asıl fiyatı cıktı. Müşteriyi bilgilendirdik fakat müşteri hakkı olarak etiket fiyatından alacağı konusunda diretti. Arada ciddi uçurum fiyat farkı var idi.
Olay bölge müdürüne kadar gitti ve etkiket fiyatından müşteriye verilmesi kararı onaylandı mahkemelik olmamak için.

İşin kısası yine aynı durum mevcut. Müşteri gördüğü fiyattan ürünü almak isterse alabilir. Sorun tamamen çalışanların /firmanın hatası.
Hatanın çalışana/firmaya ait olması doğru, gerisinin pek bir alakası yok. Siz mağazada mesafeli satış yapmıyorsunuz. Ve karar da yine bölge müdürü vs. sayesinde firma içerisinde verilmiş zaten, mahkemede değil. Mahkemede kazanacaksa neden etiket fiyatından verildi diyeceksiniz, bir ayakkabının maliyeti duyulacak olaydan edilecek zarardan daha az da ondan, adam 13K'lık işlemciyi 6K'ya satmış hem de onlarca kişiye belki, satıcı Avrupa insan hakları mahkemesine bile gider(mesela yani). Ben böyle fiyat hatası ile alıp aylar sonra THH'den ret yiyen çok yiğit gördüm. Artık daha uğraşmıyorlar bile ve bu işin peşini de bıraktılar açıkçası.
Uğraşmak isteyen yine uğraşsın, ama öncesinde kim son zamanlarda THH'den hatalı fiyat ile satın aldığı ürünü teslim alabilmiş ona baksın.

Son düzenleme:
gg galiba ürünler

Tedarik edilemiyor denilerek iptal edildi an itibari ile @swordfish

Benimki de iptal hocam, ne yapalım thh ne yazalım mı?

Eğer şu iptali ilk gün yapsalar, hiç şikayet aklıma bile gelmezdi. Ama cuma verdik siparişi, bugün 5. günün sonunda ancak iptal ediyorlar. Adam gibi sipariş gelir gelmez cepten arayın, kusura bakmayın fiyat hatası deyin, bende olur böyle şeyler önemli değil der kapatırım telefonu. Boşa yoruyorlar insanı...

Bende ayar oldum. THH nin sonucu ne olacak ne kadar sürecek o var tabi atıyorum sürec 4 - 5 ay uzadığı taktirde zaten bu rakamlara işlemciyi ahanda alın da diyebilirler. Uğraşmaya değermi tartışılır doğrusu. Yıldırma uygulamayı denediler yılmayınca artık ne olursa olsun dediler herhalde.

Yalana bak stok yetersizliğinden iptal edilmiş sitelerinde aynı işlemci satılıyor hala iyi ki ss almışım şikayet ederken kanıt olarak atarım

Yalana bak stok yetersizliğinden iptal edilmiş sitelerinde aynı işlemci satılıyor hala iyi ki ss almışım şikayet ederken kanıt olarak atarım

Şikayet sorun değil de bazen aşırı uzun sürüyor süreç atıyorum işlemcinin fiyatı velevki düştü etti o zamanda tamam aha alın bu paraya derlerse o daha saçma olacak...

Geri