❌İndirim Bitti! İşşlemci

Kısmet hocam, benim de pek bir umudum yoktu ama yine de şansımızı denedik.
Amazon bile sipariş iptali yapıyor, sorunca da pazaryeri biraz karışamayız diye açıklama yapıyor. O sebeple yapacak bir şey yok.

Ama firma sıkıntılı belli ki, senin siparişten neredeyse 3 saat sonra konuyu açıp sipariş verdim ben, yine de ürün bitene kadar kadar satışı kapatmadılar, üstüne kaç gün geçti hala iptal etmediler.

Parayı işletme konusunda ise, pttavm hemen parayı onlara vermiyordur zaten hocam. Thh'ne şikayet edilir ama bir sonuç çıkar mı muamma. Sonuç çıksa ve kararı firmaya iletsen bile yine de göndermiyorlar, geçmişte hepsiburada da yaşadım öyle bir durum.

Arkadaşlar peki direk iptal olarak görünüyormu panellerinizde ?
Hazırlık Aşamasında olarak gözüküyor

İcraya verseydin söke söke alırdın zaten benim işlemci için ayırdığım bütçe 4000-4500 idi yani bu kadar indirimli görmeseydim hayatta almazdım zaten 12600K alacaktım bi zamanlar fiyatı 4000 lerdeymiş tekrar o fiyata düşmesini bekliyorum bu işlemciye bile ben 5000 küsür vermem ekran kartları nasıl paşa paşa düşüyorsa bunlarda düşecek
Çok icraya verip söke söke almışlığınız var mı? Güncel emsal bir karar paylaşın da görelim.

@swordfish sanki bir tık yıldırma uyguluyor gibiler. Onlar iptal ederse ceza vs. gibi bir durum mu var artık bilemiyorum ama mesaja hemen cevap verip sipariş durumunda hiçbir durum değişikliği yapmadıklarına göre sanki yıldırma kafası.

Hocam zaten karar 3 ayda çıktı, bir de onunla uğraşsam ertesi seneye falan alacaktım ürünü. 300-500 lira için lanet olsun deyip vazgeçtim, hepsiburada hesabımı da sildim kullanmıyorum.

@MasterOfPuppets Aynı şekilde duruyor hocam. Zaten sipariş verir vermez hazırlık aşaması diye yazmaya başladı, belli ki diğer siteler gibi satıcının siparişi onayladığı bir mod kurmamışlar, o sebeple ne yazdığının bir önemi yok.

@Ritim Ustası Ne yapalım, thh'ye yazalım mı iptal ederlerse? Yazacaksak şimdiden ss alıp kaydedelim.
Piyasa çok oynak 3 ay dediğin gibi çok uzun süre fiyatların sağı solu belli olmuyor süreç hızlı olsa başvur diyeceğim ama ben geçen Vatan için başvurdum hala bekliyorum yakın zamanda THH ye gidecem bu konularla ilgili danışacağım çünkü çok fazla olmaya başladı bu sipariş iptalleri

O zaman hiçbirimiz iptal etmeyelim dursun bakalım kendileri iptal edene kadar dursun. Nasılsa para ptt de firmaya aktarılmamış olacaktır.

Hocam satıcıyla konuşun. Bu ürünün siparişini veren arkadaşlarla beraber her birimiz ayrı ayrı thh ye vereceğinizi söyleyin. Bakın bakalım nası gönderiyorlar tıpış tıpış

Çok icraya verip söke söke almışlığınız var mı? Güncel emsal bir karar paylaşın da görelim.
hocam daha geçenlerde aynı olay vatanda da gerceklesmisti. 3070ti uygun f,yata alınmıştı. Vatan yanlış f,yatlandırma deyip iptal etmişti. Dostlarımız uğraşıp ekran kartını ödedikleri fiyata almıştı en sonunda .

İşin peşini bırakmayın :)

Hocam satıcıyla konuşun. Bu ürünün siparişini veren arkadaşlarla beraber her birimiz ayrı ayrı thh ye vereceğinizi söyleyin. Bakın bakalım nası gönderiyorlar tıpış tıpış
Yazdım kardeşim ben o ürünü ben paşa paşa alırım sizde THH masrafları ile uğraşmak zorunda kalırsınız diye
Post automatically merged:

hocam daha geçenlerde aynı olay vatanda da gerceklesmisti. 3070ti uygun f,yata alınmıştı. Vatan yanlış f,yatlandırma deyip iptal etmişti. Dostlarımız uğraşıp ekran kartını ödedikleri fiyata almıştı en sonunda .

İşin peşini bırakmayın :)
Onlardan biride benim şuan THH ye başvurdum Vatan için 3 hafta oldu savunmasını istemiş THH Vatandan

Yazdım kardeşim ben o ürünü ben paşa paşa alırım sizde THH masrafları ile uğraşmak zorunda kalırsınız diye
Post automatically merged:

Onlardan biride benim şuan THH ye başvurdum Vatan için 3 hafta oldu savunmasını istemiş THH Vatandan
iyi yapmışsınız hocam. Umarım adınıza olumlu sonuclanır

iyi yapmışsınız hocam. Umarım adınıza olumlu sonuclanır
Umarım kardeşim aslında haberlere konu olsa veya twiterda hashtag olsa bu sipariş iptalleri bir daha öyle kolay kolay olmaz ama işte twitter siyaset ve boş konular çöplüğü, haberlerde ise saçma sapan konular haber olur bu konular haber olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,799
Üyeler
190,978
Son üye
Saksı .Alkan
Geri