Ryzen 7 5800X3D oyun performansı olarak.Bu işlemcinin rakibi ney
Geçen sene abartmıyorum Tekirdağ da karpuz atar gibi koli fırlatıyordı birbirlerine yere düşen mi dersin ayağıyla tutmaya çalışan mı dersin. Video çekmeyi unutmuştumHayırlı olsun hocam, sonuncuyu da sen aldın galiba, stok bitti. Bakalım neler yaşayacağız.
İlk alan @Ritim Ustası, ben konuyu onun satın almasından belki 2 saat sonra açtım ve satın aldım. Özellikle biraz bekledim, fark edip iptal ederlerse boş yere uğraşmış olmayayım diye ama iptal etmediler. Ritim Ustası hocam, sen de kargo yola çıkınca bu konu ile haberdar et bizi lütfen, saat itibariyle bizimkiler yarına, hatta pazartesiye kalmış olabilir.
edit: Ptt kargo ile göndereceklermiş, yandık. Sağlam ürün yollasalar bile bu adamlar getirene kadar parçalar.
Vay beRyzen 7 5800X3D oyun performansı olarak.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, sonuncuyu da sen aldın galiba, stok bitti. Bakalım neler yaşayacağız.
İlk alan @Ritim Ustası, ben konuyu onun satın almasından belki 2 saat sonra açtım ve satın aldım. Özellikle biraz bekledim, fark edip iptal ederlerse boş yere uğraşmış olmayayım diye ama iptal etmediler. Ritim Ustası hocam, sen de kargo yola çıkınca bu konu ile haberdar et bizi lütfen, saat itibariyle bizimkiler yarına, hatta pazartesiye kalmış olabilir.
edit: Ptt kargo ile göndereceklermiş, yandık. Sağlam ürün yollasalar bile bu adamlar getirene kadar parçalar.
Ayıp olmaz. Buna uygun anakart önerilerimi yapayım.Bu işlemciyi ddr4 g.skill ramlerle kullansak ayıp olur mu?
İndirim diye aldım ama mis gibi sistemi bozacağım diye üzülüyorum.
Ptt için şöyle söyleyeyim size, zamanında yurtdışından çok ürün geldiği için bolca Avrupa Yakası Posta Dağıtım Merkezine giderdim. Yerler ıslak-çamurlu, çuvallara büyük-küçük demeden tıkıştırıp taşıyorlar paketleri, sağa sola fırlatmaları cabası.
Fakat ben şakasına yazdım, ekran kartı vs. olsa sıkıntı olabilir belki ama işlemci zaten hafif bir parça, sanmıyorum bir sıkıntı olacağını. Ufacık paketin üstüne 40 kiloluk koli fırlatacak değiller herhalde.
Incehesaptan bekleyecegım hocam bakalımAyıp olmaz. Buna uygun anakart önerilerimi yapayım.
![]()
Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI PRO B660M-A DDR4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 4600MHz (O.C.) mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI PRO B660M-A DDR4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 4600MHz (O.C.) mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
En kötü pinlerden birisi kırılır![]()
B660M-A'nın fiyatı baya iyi. piyasa fiyatı 3400 olan anakart nasılsa sürekli 2500-2300'e indirimle düşüyorIncehesaptan bekleyecegım hocam bakalım![]()