❌İndirim Bitti! İşşlemci

Geri dönüş alan varmı arkadaşlar ? Beni henüz kimse aramadı

@swordfish selam gelen giden haber vs. varmıdır ?

Yok hocam, ama dün firmayı araştırırken yorumlarda görmüştüm, cuma verilen bir sipariş için, hafta sonu tatil, pts günü ilk iş gününde kargoya teslim edeceğiz yazmışlar. O sebeple aceleye gerek yok, göndereceklerse hafta içi yollarlar.

Birbirimize haber edelim durum ile ilgili. Gönderilecekmi bakalım acelemiz yok :)

Hayırlı olsun hocam, sonuncuyu da sen aldın galiba, stok bitti. Bakalım neler yaşayacağız.

İlk alan @Ritim Ustası, ben konuyu onun satın almasından belki 2 saat sonra açtım ve satın aldım. Özellikle biraz bekledim, fark edip iptal ederlerse boş yere uğraşmış olmayayım diye ama iptal etmediler. Ritim Ustası hocam, sen de kargo yola çıkınca bu konu ile haberdar et bizi lütfen, saat itibariyle bizimkiler yarına, hatta pazartesiye kalmış olabilir.

edit: Ptt kargo ile göndereceklermiş, yandık. Sağlam ürün yollasalar bile bu adamlar getirene kadar parçalar.
Bu başıma gelen 2. sipariş iptali ben PTT destek ve Şikayetvar dan şikayet ettim şu aralar satıcılar çok sık yapmaya başladı bu sipariş iptallerini ben kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum bunlar bir şekilde aldıkları parayı değerlendirip aradan bir kaç gün geçtikten sonra iade ediyorlar en kısa zamanda THH ye gidip bu konu hakkında görüşeceğim bunlar kendini akıllı zannediyorlar herhalde!

Ekler

• ptt.JPG
    ptt.JPG
    36.5 KB · Hit: 89
Bu başıma gelen 2. sipariş iptali ben PTT destek ve Şikayetvar dan şikayet ettim şu aralar satıcılar çok sık yapmaya başladı bu sipariş iptallerini ben kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum bunlar bir şekilde aldıkları parayı değerlendirip aradan bir kaç gün geçtikten sonra iade ediyorlar en kısa zamanda THH ye gidip bu konu hakkında görüşeceğim bunlar kendini akıllı zannediyorlar herhalde!
Belliydi mantıken 6k olamazdı zaten

Belliydi mantıken 6k olamazdı zaten
DFS Bilgisayarda şuan ki fiyatı 12.696,96 TL, 6365 TL fiyatı girmek için ultra seviyede geri zekalı olmak lazım üstelik benden sonra alan arkadaş baya bi geç almış ben aldığımda nasıl fark etmiyorlar direk onların sisteminde gözükür benim siparişim ve anında ürünü normal fiyatına çekmeleri gerekiyordu ama uzun süre o fiyatta durdu kasıtlı olarak yapıyorlar bunu!

Kısmet hocam, benim de pek bir umudum yoktu ama yine de şansımızı denedik.
Amazon bile sipariş iptali yapıyor, sorunca da pazaryeri biraz karışamayız diye açıklama yapıyor. O sebeple yapacak bir şey yok.

Ama firma sıkıntılı belli ki, senin siparişten neredeyse 3 saat sonra konuyu açıp sipariş verdim ben, yine de ürün bitene kadar kadar satışı kapatmadılar, üstüne kaç gün geçti hala iptal etmediler.

Parayı işletme konusunda ise, pttavm hemen parayı onlara vermiyordur zaten hocam. Thh'ne şikayet edilir ama bir sonuç çıkar mı muamma. Sonuç çıksa ve kararı firmaya iletsen bile yine de göndermiyorlar, geçmişte hepsiburada da yaşadım öyle bir durum.
İcraya verseydin söke söke alırdın zaten benim işlemci için ayırdığım bütçe 4000-4500 idi yani bu kadar indirimli görmeseydim hayatta almazdım zaten 12600K alacaktım bi zamanlar fiyatı 4000 lerdeymiş tekrar o fiyata düşmesini bekliyorum bu işlemciye bile ben 5000 küsür vermem ekran kartları nasıl paşa paşa düşüyorsa bunlarda düşecek

Arkadaşlar peki direk iptal olarak görünüyormu panellerinizde ?

Geri