2 ram slotuAyıp olmaz. Buna uygun anakart önerilerimi yapayım.
![]()
Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI PRO B660M-A DDR4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 4600MHz (O.C.) mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI PRO B660M-A DDR4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 4600MHz (O.C.) mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
En kötü pinlerden birisi kırılır![]()
Fark ediyor ama çokta gerek yok. şuanki DDR5 Ramlerin CL değerleri çok yüksek olduğundan adam akıllı performans artışı vermiyorlar.Teşekkürler hocam, korktuğum kadar değilmiş fiyatlar, işlemci sorunsuz ulaşırsa alırım bunlardan birini. Özellikel DDR-ddr5 ram çok fark etmiyorsa boş yere onun masrafını yapmamış olurum.
Bu urunden alan oldu mu peki ?Burada halen satılıyor:
Intel Core İ9-12900 2.4ghz 30mb 1700p 12.nesil Box Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel Core İ9-12900 2.4ghz 30mb 1700p 12.nesil Box arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evet oldu.Bu urunden alan oldu mu peki ?
forum.donanimarsivi.com
Ben akakcedeki islemciyi almis bulundum. Size buradan guncellemeleri paylasirim. Umarim kutudan salatalik cikmazEvet oldu.
![]()
Arkadaşa şöyle bir mesaj geldi...Ben akakcedeki islemciyi almis bulundum. Size buradan guncellemeleri paylasirim. Umarim kutudan salatalik cikmaz![]()
Sana geri dönüş yaptılar mı?Teşekkürler hocam, korktuğum kadar değilmiş fiyatlar, işlemci sorunsuz ulaşırsa alırım bunlardan birini. Özellikel DDR-ddr5 ram çok fark etmiyorsa boş yere onun masrafını yapmamış olurum.