Neler Yeni

İstambul içi laptop alan yer bilen varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Emin Kızık
Elimde lenovo bi laptop var.Ekran altındaki menteşesi kırıldı. Yeni pc alıcağım için kaynak yaratmaya çalışıyorum. Ürürünnün 2.eli ortalama 1500-1600₺ sizce ben kaça ve nereye satmalıyım

Elimde lenovo bi laptop var.Ekran altındaki menteşesi kırıldı. Yeni pc alıcağım için kaynak yaratmaya çalışıyorum. Ürürünnün 2.eli ortalama 1500-1600₺ sizce ben kaça ve nereye satmalıyım
Internet üzerinden satmani tavsiye ederim.
Ikinci el bilgisayar alim satim yapan bir yer düsündügün ücreti sana vermez, kendi zaten o fiyata satacagi icin.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Arkadaşın belirttiği gibi bir bilgisayarcıya satıcaksanız bir şeyi pahlıya satma imkanınız yok adam zaten sizden ucuza alıp daha pahalıya satıcak letgo sahibinden gibi sitelerde satmanızı öneririm ama satıcaksanız bence yaptırıp satın çoğu insan sıkıntılarından dolayı çok ucuz fiyat biçiyor tabi ki seçim sizi

esmer2458

80+
Bende İstanbul danım başıma geldi. İnternetten Satmanı tavsiye ederim benım pc bayağı kötüydü en baba 200 TL verdı bilgisayarcılar, netten 650 ye sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İllada bilgisayarcı olsun dersen internetten Bakırköy 2.el laptop alan yerler dıye aratınca cıkar ben oyle sordurmusdum. Cihazın resmini istiyorlar

¥usuff

80+ Silver
Letgo ve sahibinden 2sin3de koy menteşe kırık dedin 100tl anca eder yapması 1400 eder koy pazarlık sunnetir yaz pazarlikla 1300 eder ver.

Top Bottom