Neler Yeni

İstanbul Avrupa yakasında mangal yapılacak yer tavsiyesi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alkol ve Manganın yasak olmadığı bir yer arıyoruz İstanbul'da kent ormanlarında parklarda vesaire mangal ve alkol yasal diye biliyorum. Bunun olmadığı bir yer arıyorum, daha önce giden gören olduysa yardımcı olmasını rica edeceğim teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
ragnar oğlu tarkan
aranızda içince orası burası ayrı oynayan arkadaşların varsa kırsal bir yerde için ailelerin olmadığı oralarda da genelde mangal yasak olur jandarma falan gelir kaldırır ateşten dolayı cezası var mı bilmiyorum bira falan içecekseniz bizim burda sultangazi kent ormanı var mangal vs serbest eskiden takıldığım bir yerdi sorun olmaz muhtemelen genelde aileler olur.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aranızda içince orası burası ayrı oynayan arkadaşların varsa kırsal bir yerde için ailelerin olmadığı oralarda da genelde mangal yasak olur jandarma falan gelir kaldırır ateşten dolayı cezası var mı bilmiyorum bira falan içecekseniz bizim burda sultangazi kent ormanı var mangal vs serbest eskiden takıldığım bir yerdi sorun olmaz muhtemelen genelde aileler olur.
Bizim orada zaten sultangazi kent ormanı, içince sapıtan tipler değiliz efendi gibi içmek amacımız. Tavsiyeniz için teşekkürler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,394
İsim
Mehmet Aslan
Bizim orada zaten sultangazi kent ormanı, içince sapıtan tipler değiliz efendi gibi içmek amacımız. Tavsiyeniz için teşekkürler.
en son bütün ormanlık arazilerde mangal yasaktı diye biliyorum. Yasak kalkmadıysa insandan uzak bir yer bulmak zor.

Top Bottom