Neler Yeni

istanbul berber önerisi

wake up to reality

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
bir fotoğraf gösterip o tarz kestirmek istiyorum ama gerçekten fotoğraftaki gibi yapan birini istiyorum
hangi berbere gidebilirim?

kadir alkan

Ben bı ara buraya gitmişim saç ve kaş tasarımı için yanlış hatırlamıyorsam 350tl vermiştim istediğin modeli uygular burası adam teknik kesiyor bende askerden yeni geldiğim için saçlarım kısa şuan uzasın güzel bir kuaföre gidip güzel bir anatomik saç kesimi yaptiricam saç erkeğin makyajıdir ilk dikkat çeken yer orası güzel bir model yaptırın her zaman

Ben bı ara buraya gitmişim saç ve kaş tasarımı için yanlış hatırlamıyorsam 350tl vermiştim istediğin modeli uygular burası adam teknik kesiyor bende askerden yeni geldiğim için saçlarım kısa şuan uzasın güzel bir kuaföre gidip güzel bir anatomik saç kesimi yaptiricam saç erkeğin makyajıdir ilk dikkat çeken yer orası güzel bir model yaptırın her zaman
baktım birkaç yer ama bulamadım mesajı yeni gördüm bakayım buraya, türk berberleri genelde tek tip kesime (yanları al üstleri kısalt) alıştıkları için istediğim gibi yapabilecek birini bulmak zor

İstediğin modeli atabilir misin bakalım merak ettim 😁
1697657607872.png

mullet diye geçiyor
buldum bir tane benim istediğim ve benzer tarzlarını yapıyor ama öyle lüks bir yere benzemiyor kadiköyde mahalle arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,530
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri