İstanbul Bilişim Güven Sorunuu !!

Vares

80+
Reaksiyon skoru
101
Merhaba dostlar.Daha dün İstanbul Bİlişim adlı siteen Samsung Galaxy A70 siparişi verdim.Sonrasında İstanbul Bilişim sitesinin şikayetçilerinin çok olduğunu gördüm.Alışveriş yapmış birisi varsa bana bilgi verebilirmi ?Şunu da ekleyim.İstanbul Bİlişim mağzasına gittik televizyon almıştık ve gayet de memnunduk.Ama sitesini bilemiyorum.

Merhaba dostlar.Daha dün İstanbul Bİlişim adlı siteen Samsung Galaxy A70 siparişi verdim.Sonrasında İstanbul Bilişim sitesinin şikayetçilerinin çok olduğunu gördüm.Alışveriş yapmış birisi varsa bana bilgi verebilirmi ?
aga araştırıp alsanıza be

Aga o kadar soyluyoruz yapmayin diye gecmis olsun

Onlar iflas etmedi mi?
Eğer öyleyse geçmiş olsun.

Evet batmıştı.

1590775504305.png

• Beğen
Reaksiyonlar: NAYS
Merhaba dostlar.Daha dün İstanbul Bİlişim adlı siteen Samsung Galaxy A70 siparişi verdim.Sonrasında İstanbul Bilişim sitesinin şikayetçilerinin çok olduğunu gördüm.Alışveriş yapmış birisi varsa bana bilgi verebilirmi ?
:(

Göndermeye bilirler dostum , kimse güvenmiyor onlara . Geçmiş olsun .

Geçmiş olsun dostum site hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor.

Şunu da ekleyim.İstanbul Bİlişim mağzasına gittik televizyon almıştık ve gayet de memnunduk.Ama sitesini bilemiyorum.

Merhaba dostlar.Daha dün İstanbul Bİlişim adlı siteen Samsung Galaxy A70 siparişi verdim.Sonrasında İstanbul Bilişim sitesinin şikayetçilerinin çok olduğunu gördüm.Alışveriş yapmış birisi varsa bana bilgi verebilirmi ?Şunu da ekleyim.İstanbul Bİlişim mağzasına gittik televizyon almıştık ve gayet de memnunduk.Ama sitesini bilemiyorum.
dolandırılmış olabilirsin kardeşim

Dolandırıcı, geçmiş olsun.

Neden sormadan alıyorsunuz ki?

İşin trajikomik durumu adamlar televizyonlara reklam veriyor hala. Aman dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri