Neler Yeni

istanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
İstanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım "şikayet var" sitesinde falan çok kötü yorumlar gördüm işte göndermiyorlar gibisinden ayrıca göndermemekle kalmayıp bi de parayı da iade etmemişler sizce bunlar 1.000'de bir falan gibi bi ihtimal midir yoksa herkese yapıyorlar mıdır "şikayet var" sitesinde iyi yorum görmedim bu da oraya mağdur olan kişilerin yazdığından mı yoksa iyi yorum mu yok yani istanbul bilişimin iyi bir yanı mı yok ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

TheViola

80+
Hocam bankanı ara birşeyler yapılabiliyor mu sor . Haberim olmadan çekilmiş vs bişiler dene işte. Orası battı paranı falanda kolay kolay geri alamazsın. Hiç mi duymadın sağda solda şikayet edenleri .Milletin ne ürününü yolluyorlar ne parasını iade ediyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bankanı ara birşeyler yapılabiliyor mu sor . Haberim olmadan çekilmiş vs bişiler dene işte. Orası battı paranı falanda kolay kolay geri alamazsın. Hiç mi duymadın sağda solda şikayet edenleri .Milletin ne ürününü yolluyorlar ne parasını iade ediyorlar.
abi ne bileyim 700 tl ucuz olunca babam atladı ve aldı iyi site güvenilir falan dedi ne bileyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
böyle yerlerden araştırma yapmadan bişey almayın

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Keşke araştırsaydınız o kadar şikayet üzerine almak olmamış

Top Bottom