Neler Yeni

istanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hah bi bu eksikti 2 hafta boyunca cayır cayır konuyu öne çıkardım İstanbul Bilişim battı diye. Ah be dostum. Burdan da yazayım İstanbul, Boss Bilişimler battı üstüne Nanokatalog da battı. Anlaşılan konuyu yükseltme vakti gelmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Kesin battı mı yani internette falan bulamadım şikayetler çok evet ama öyle bi şey var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereyi arasak bi şansımız olur acaba

TheViola

80+
Kesin battı mı yani internette falan bulamadım şikayetler çok evet ama öyle bi şey var mı

Nereden bakıyorsun bilemiyorum ama 2019 dan beri bir çok konu var internette battı batıyor diye. 30.01.2020 - 14:40 tarihli habertürk'ün sitesinde haberi bile mevcut.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Paranızı alma şansınız var ama çok yüksek ihtimal aylar sürecek..

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
İstanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım "şikayet var" sitesinde falan çok kötü yorumlar gördüm işte göndermiyorlar gibisinden ayrıca göndermemekle kalmayıp bi de parayı da iade etmemişler sizce bunlar 1.000'de bir falan gibi bi ihtimal midir yoksa herkese yapıyorlar mıdır "şikayet var" sitesinde iyi yorum görmedim bu da oraya mağdur olan kişilerin yazdığından mı yoksa iyi yorum mu yok yani istanbul bilişimin iyi bir yanı mı yok ?
site araştırmadan ürün almayın lütfen paranız gitii.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üzüldüm,geçmiş olsun.Belki bir ihtimal gönderirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Geçmiş olsun. Tosuncuk 1 istanbul bilişim 2 . Bence süpürge televizyon gibi yüksek meblalı ürünler ile dolandırılmadığınıza dua edin. Tekrardan geçmiş olsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İstanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım "şikayet var" sitesinde falan çok kötü yorumlar gördüm işte göndermiyorlar gibisinden ayrıca göndermemekle kalmayıp bi de parayı da iade etmemişler sizce bunlar 1.000'de bir falan gibi bi ihtimal midir yoksa herkese yapıyorlar mıdır "şikayet var" sitesinde iyi yorum görmedim bu da oraya mağdur olan kişilerin yazdığından mı yoksa iyi yorum mu yok yani istanbul bilişimin iyi bir yanı mı yok ?
%99 mağdur oluyorsun.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Aga senin adına gerçekten üzüldüm @FinaLShot2311 inşallah alabilirsin paranı Allah kolaylık versin dostum bir daha da yapmazsın bu tür hatalar yapma bak buralara daha erken yaz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Satın alımını falan iptal et, bankaya ulaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Aga senin adına gerçekten üzüldüm @FinaLShot2311 inşallah alabilirsin paranı Allah kolaylık versin dostum bir daha da yapmazsın bu tür hatalar yapma bak buralara daha erken yaz
vallaha bilgim olsa en ufak bulaşmazdım ya cahillikten işte neyse haklısınız en azından tv falan almamıştık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,277
Üyeler
163,290
Son üye
osmanzer
Top Bottom