Öneri İstanbul Depremi Ne Olucak?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,368
Bu Millet Daha Ne Kadar Katledilicek? Deprem korkusuyla sokaklara çıkıyorlar emniyet gücüyle evlerine geri itiliyorlar bu millet ve gençler onca zorluk içinde okumalarına rağmen iş bulamayıp ömür boyu asgari ücret ile çalışıp başlarını sokacak bir ev almaya çalışıyorlar depreme dayanıklı diye aldıkları evler ise depremlerde çöküyor müteahhitler ortada yok
Bir bir katlediliyoruz bu daha nereye kadar gidicek? Hangi parti gelirse gelsin boş vaatler ile oy peşine düşüyor olan yine bu millete oluyor belki kimileriniz sabah akşam demeden çalışıyorsunuz aile kuruyorsunuz bir ev alıyorsunuz o ev bir deprem ile ailenize ve size mezar oluyor

Depremden sonra savaş olur muhtemelen , bu millet kula kul olmayı bırakmadıkça böyle devam edecek

Adaletin olmadığı bir ülke de yapılacak pek bir şey yok , hesabım çalındı hesabıma giriş için sms geliyor telefon numarama adam benim telefon numaramı bilmeden sms i alabiliyor. Vadofone müşteri hizmetleri öyle bir şey olmaz fln der , meta destek hiçbir işe yaramaz , polis bile yazılımdan anlayan arkadaşın varsa ona yaptır der bildiğin komedi işin kötü tarafı ss7 yi kullanarak kendim yaparsam max 10dk ya hesabımı alırım ama yasal olmayan yollarla almak istemiyorum. Ama ülke öyle bir haldeki kişisel haklarını bile illegal yollarla güvene alman gerekiyor . Hesap fazla kişisel bilgilerimi barındırsaydı cidden ss7 yi kullanıp alırdım (kullanan birisi varsa dm den yazabilir) ama basit sohbetler olduğu için yasal olarak almayı deniyorum.

Şimdi neden bu kadar saçma bir ülkede olduğumu tekrar tekrar sorgulamaktan bıktım.

O zaman gazamız şimdiden mübarek olsun sonumuz hayrolsun
Amaçları zaten bu baksana parkta çadır açan vatandaşlara çadırları toplatıyorlar bu polisler dahi benim için artık bitti vatanımızın polisi değil bunlar

Amaçları zaten bu baksana parkta çadır açan vatandaşlara çadırları toplatıyorlar bu polisler dahi benim için artık bitti vatanımızın polisi değil bunlar

Şu anda ülkedeki tüm kurumlar AKP'nin seçim ofisi gibi çalışıyor. Önemli olan tek şey ne pahasına olursa olsun sarayı ayakta tutmak. Gerisi önemli değil.

biz böyle tepki göstermemeye devam edersek Allah bilir sonumuzu biz bile tahmin edemeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,985
Üyeler
189,529
Son üye
R!pBelike
Geri