İstanbul Esenler' den Kocaeli Üniversitesine servisle gitmek mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
0
Esenler de yaşıyorum yatay geçişle Kocaeli' ne gittim ama yurt işleri çok sıkıntı olmaya başladı misafir olarak kalıyorum şu an ama yurt ortamı pek benlik değil sanırım servisle gitmek mantıklı mı sizce?

zaman uyuyorsa gidilir ama maliyet olarak mantıklı olmaz birde esenler kocaeli arası 3 saat diye düşünürsek bilemedim

Esenler de yaşıyorum yatay geçişle Kocaeli' ne gittim ama yurt işleri çok sıkıntı olmaya başladı misafir olarak kalıyorum şu an ama yurt ortamı pek benlik değil sanırım servisle gitmek mantıklı mı sizce?
arkadaş 3 saat demiş gidiş , geliş harbiden adamı bitirir ya özel yurttaki tek kişilik odalara falan bak ya da mecbur kal

Yurt ortamı senlik değilse 3 saatlik yol sana ağır gelmez. Yolda uyuyacağın için uykusuzluk da çekmezsin.

Git gel yapamazsın abim Kocaeli üniversitesinde psikolog olarak çalışıyor Pendik'te gidip gelemedi orda ev tuttu. 1 haftaya iflahin ... Yurtta kal

Değmez. Kocaeli’den Kartal’a birkaç ay gidip geldim, hayatım kalmıyordu.

esenlerden kocaeli demeyelim de dağın başı diyelim.
haftada anca 2 gün çekilir zorlasan 3

Geri