Neler Yeni

İstanbul için hatta türkiye geneli için daha iyi olacak

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Söylediklerin inandırıcı gelmiyor. Bir insan anlamadığı konularda başkalarının öfkeleri neticesiyle söylediği sözleri benimseyip yorum yapmamalı.
Alıntıyı görüntüle
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıllık görev süresince toplam 302 gün izin kullandı.
Erdoğan bu 302 günün 135’inde yıllık izin kullandı. Yedi gün mazeret izni kullanan Erdoğan 21 gün raporlu, toplam 139 gün de görevli görünüyor.
Toplam 201 gün izin kullanan Ekrem İmamoğlu'nun 201 günlük izin süresinin 12’si Covid-19 raporu, 19’u yurt dışı görev izni, 118’i yurt içi görev izniydi. İmamoğlu’nun yalnızca 52 gün yıllık izin kullandığı görülüyor.

Sonuç olarak görev süresi neredeyse aynı olan iki liderden Erdoğan 101 gün daha fazla izin yapmış.

Birileri pandemide yer köpüklerken Ekrem İmamoğlu pandemide İstanbul'da 25 yıldır yapılmamış&eksik altyapıları tamamladı.
2023 seçiminden herkes chp den tiksinmişti onu o yüzden yazdım.
Taki Ak partinin emeklilere yamuk yapana kadar özellikle YRP'nin yükselişi tabi ki büyük etmen.
Bu seçimin kazanması Ekremin başarısı felan sanıyorsan yanılıyorsun zaten.
5 yılda daha ne olucağını hepimiz görücez.( meclis çoğunluğuda elinde şimdi icraatini göstersin.)
Ekreme öfkem seçmenlerini cantada keklik görüp demlilere aşırı ilgi duyması.
Bunuda belirtiyim Birileri gene çıkar akp'li ilan edilirim.
Aynı şekil kurum içinde geçerli reis üzerinden seçim kazanmayı çalıştı.

Son düzenleme:

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
Gerek olduğunu düşünüyorum çünkü. İbb'nin kent lokantasında'ki ucuzluğun sebebini şimdide at etine bağlamışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masur yavaş, özgür özel, ve imamoğlu bu içlü çok güçlü
özgür özel? QWOIPEUFNWQOIPFUWQIFEWQOIPUFEWQIOPFEUWQIOFEWUQOFIEJQWMUFOIPEWUFMJEOIPQUFEWIPQFMUEWPQIFMUEWQOIPFMEUQIFOPEWMUQFOIEQUFMWOIQFEUWQMJOIFEUQMJFOIEUQFEOIQFJMUEQIOFMFJOIQFEQUIFOQJUIFOPEJMOEUFJMIEUQFOIQUFMFJMQIFWEQMFMWQIFEWQIFQWIFMIOFEMUWQFOIEQMUFOEIQUFMEQOIMUIFMEWQ NE GÜLDÜRDÜ SAHURDA DA HATIRLAT YİNE GÜLEYİM

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne dk 1 gol 1
Kusura bakmada sen adamın adaylığını onaylayacaksın, aylarca seçim için reklam yapmasına izin vereceksin, seçim günü de seçimlerini canlı canlı aktaracaksın; seçildikten 1 gün sonra da aa bu adam suçluymuş hemen kayyum atayalım diyeceksin, yok öyle iş.
Meclise al, adaylığı onayla sonra seçilene itiraz et.
Evet seçilenlerin kim olduğunu ve neye hizmet ettiğini biliyoruz ama böyle ülke yönetilmez.
Kürtlerin de neden oy verdiğini biliyoruz. Ne kadar da Türkiye'de yaşasalar kendi adaylarını istiyorlar.

AKP Zihniyeti bu adamın bilerek aday olmasına müsade gösterip, seçim günü de bilerek tutuklayacak bir zihniyet. Buradaki tepki de bence bundan olmalı. Yoksa bal gibi de önceden bilirler. Ulan devlet yerlerinde mülakata girerken bizim bile tüm sülaleye bakarken, Milletvekili olup koskoca Belediye Başkanlığı için aday olan birinin mi kim olduğunu bilmiyorlar. Hadi lan ordan derler buna.
YSK'nın büyük kabahati var diye belirtmişim zaten.
Klasik Hükümet işte Mecliste terör partisi bulunuyor bunun olması anormal gelmiyor bana zaten.
Sözde terörle mücadele eden hükümet çoktan demi kapatmış olması lazımdı.
Bu ekremin demlemediğini göstermiyor ama.

Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İstanbul için ve hatta türkiye geneli için CHP nin daha hayırlara vesile olacağına cani gönülden inanıyorum.. Gençler, ve Emekliler artık herkes neyin ne olduğuna ve nasıl ilerlediğini anladı... Umarım daha güzel günler göreceğiz..
Atatürk düşmanı partiler hala 1. veya 2. oluyorsa bu ülkeden bir cacık olmaz.

Klasik Hükümet işte Meclise terör partisi bulunuyor bunun olması anormal gelmiyor bana zaten.
Bu ekremin demlemediğini göstermiyor. ama.
Banada öyle geliyor. Ben şahsen kürt olduğum halde dem partisinin ortada bulunmasına karşıyım çünkü ismini anmak istemediğim o bıyıklı kişinin fotoğraflarının önünde konuşma yaptıklarını gördüğüm andan itibaren değiştim. İleride çocuklarımda olursa Soyda soya chp liyiz aga

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Klasik Hükümet işte Meclise terör partisi bulunuyor bunun olması anormal gelmiyor bana zaten.
2023 seçiminden herkes chp den tiksinmişti onu o yüzden yazdım.
Taki Ak partinin emeklilere yamuk yapana kadar özellikle YRP'nin yükselişi tabi ki büyük etmen.
Bu seçimin kazanması Ekremin başarısı felan sanıyorsan yanılıyorsun zaten.
5 yılda daha ne olucağını hepimiz görücez.( meclis çoğunluğuda elinde şimdi icraatini göstersin.)
Ekreme öfkem seçmenlerini cantada keklik görüp demlilere aşırı ilgi duyması.
Bunuda belirtiyim Birileri gene çıkar akp'li ilan edilirim.
Aynı şekil kurum içinde geçerli reis üzerinden seçim kazanmayı çalıştı.
Yazdıklarımı büyüdüğünde değil olgunlaştığında okuduğunda doğru kararlar verebileceksin. Şu an için ne desem boş hayatını yaşamaya bak

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazdıklarımı büyüdüğünde değil olgunlaştığında okuduğunda doğru kararlar verebileceksin. Şu an için ne desem boş hayatını yaşamaya bak
Demin kapısından çıkmayan adamın cumhurbaşkanı olmasını isteyen birimi diyor bunu.
👍

Banada öyle geliyor. Ben şahsen kürt olduğum halde dem partisinin ortada bulunmasına karşıyım çünkü ismini anmak istemediğim o bıyıklı kişinin fotoğraflarının önünde konuşma yaptıklarını gördüğüm andan itibaren değiştim. İleride çocuklarımda olursa Soyda soya chp liyiz aga
Keşke eski chp olsa...

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
İstanbul için ve hatta türkiye geneli için CHP nin daha hayırlara vesile olacağına cani gönülden inanıyorum.. Gençler, ve Emekliler artık herkes neyin ne olduğuna ve nasıl ilerlediğini anladı... Umarım daha güzel günler göreceğiz..
Zor kanka erken düşünüyorsunuz, CHP nin aldığı oylara bakarsak 15 milyon ile 2028 de asla deviremez AKP yi, tekrardan HDP nin kapısını tıklatıcaklar görürsün.

%76 katılım oldu seçime küskün akp seçmeni gitmemiş mesaj verdiler ayağını denk al yoksa indiririz diye.

eneskaya6

80+ Silver
Parti olarak ne chp ne akp 5kurus bisey yapmaz belediye de, yaparsa aday yapar. Chp kazandigi icin ya da akp kaybettigi icin sevinip üzülende varsa cok yazık....

Top Bottom