İstanbul internet kafe tavsiye?

bera0076

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu semtlerin herhangi birinde önerebileceğiz internet cafe var mı bütçe önemli değil monitörleri 240,280,360hz 24 inç olması yeterli onun dışında ekipman farketmez
BAŞAKŞEHİR
KADIKÖY
KARTAL
MALTEPE
TUZLA
ÜMRANİYE
ÜSKÜDAR
Pendik
Sancaktepe
Sultanbeyli

Bu semtlerin herhangi birinde önerebileceğiz internet cafe var mı bütçe önemli değil monitörleri 240,280,360hz 24 inç olması yeterli onun dışında ekipman farketmez
BAŞAKŞEHİR
KADIKÖY
KARTAL
MALTEPE
TUZLA
ÜMRANİYE
ÜSKÜDAR
Pendik
Sancaktepe
Sultanbeyli
Ümraniye de ejutsu var gidilebilecek en iyi kafelerden biri. Saati 25 olması. Yukarı katlara çıktıkça fiyatlar artıyor. Yakın çevresinde asya espor var. Oranın da sistemleri gayet iyi. Saati 20

Ümraniye de ejutsu var gidilebilecek en iyi kafelerden biri. Saati 25 olması. Yukarı katlara çıktıkça fiyatlar artıyor. Yakın çevresinde asya espor var. Oranın da sistemleri gayet iyi. Saati 20
e jutsu gittim ekipmanlarında kronik sıkıntı var

Asya ve ejutsu güzel. İkisinde de vip bölüm olması lazım , Asya'nın vip sistemleri gayet güzel ejutsuyu denemedim .

Asya ve ejutsu güzel. İkisinde de vip bölüm olması lazım , Asya'nın vip sistemleri gayet güzel ejutsuyu denemedim .
asyanın sistem özellikleri neler internette bulamadım wp hattı da google talksta kullanmıyo sanırım
üssteki saydığım 24 inç var mıdır

asyanın sistem özellikleri neler internette bulamadım wp hattı da google talksta kullanmıyo sanırım
üssteki saydığım 24 inç var mıdır
Ben gittiğimde 240-280hz 27 icnh monitör vardı yanlış değilsem , 3070ti ve 5600 lu bir sistem kullanmıştım ben ama adam güncelleyeceklerinden bahsediyordu , ben gideli 3 ay kadar oldu .

Asya da artık vip bölümü yok. Bütün bilgisayarlara vipdeki sistemden yaptılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri